• Hem
  • /Frukostseminarium 2019

Frukost­seminarium

Så skapar du wow-faktor med sexfärgstryck och CMYK+

Jag vill
anmäla mig

Flyers tryckta med CMYK+

Läs mer om CMYK+

Med CMYK+ kommer äntligen möjligheten att briljera med tryck i guld och silver – även i mycket små upplagor. Utöver de nya färgerna kan vi även erbjuda klarlack direkt i printern, vilket ger kortare ledtider än vid traditionell efterbehandling. Printvärlden når en milstolpe med dessa nya alternativ för att designa exklusiva trycksaker. Läs mer

Map marker

Hitta hit

Freys Hotel
Bryggargatan 12
111 21 Stockholm Se karta

Arkitektkopia

Kontakta oss

Vi finns på 25 kontor runt om i landet. Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa servicen med en personlig kontakt i ditt närområde. Kontakta gärna ditt närmaste tryckeri så tar vi fram en lösning som passar just er idé. Kontakt

Välkommen på frukostseminarium!

Den 14 maj från kl 08:00-10:00 på Freys Hotel i Stockholm

Tillsammans med våra partners Xerox och Nine Yards presenterar vi den nya trycktekniken CMYK+. Arkitektkopia är först i Sverige med att erbjuda sexfärgstryck som möjliggör digitaltryck med guld, silver, metallic och klarlack – även i mycket små upplagor.

Anders Jeppsson, Försäljningschef på Arkitektkopia, hälsar alla välkomna och presenterar seminariets upplägg. Därefter kommer Jeff Douglas från Xerox berätta om möjligheterna med den nya trycktekniken samt förklara hur det fungerar i praktiken.

Hans Jonasson, Print Media Advisor på Antalis, pratar om hur papper påverkar trender, miljön och slutprodukten.

Nine Yards Art Director, Mattias Falk, presenterar tre konkreta kundcase där CMYK+ lyft trycksaken och skapat en wow-känsla. Mattias går även igenom hur man skapar ett tryckfärdigt original med CMYK+ i InDesign.

 

Agenda

08:00-08:30
Registrering, mingel och frukost.

08:30-09:45
Anders Jeppsson, Jeff Douglas, Hans Jonasson och Mattias Falk presenterar CMYK+ och övergången från fyrfärg- till sexfärgstryck.

09:45-10:00
Mingel och möjlighet att prata CMYK+ med representanter från Arkitektkopia, Nine Yards och Xerox.

Observera att antalet platser är begränsat, så skicka din anmälan så snart som möjligt för att säkra din plats.

Välkommen till en värld av trycksaker - Arkitektkopia

Hitta hit


Freys Hotel
Bryggargatan 12
111 21 Stockholm