• Hem
  • /Innesäljare i Stockholm

Innesäljare i Stockholm

Nu förstärker vi vår säljorganisation med Innesäljare i Stockholm.

Lämna in din ansökan

Heltid

 

 

Stockholm

 

 

Om Arkitektkopia

Arkitektkopia är ett av de ledande företagen i den grafiska branschen. Vi genomgår stora förändringar från ett produktionsfokus med ett utbud av trycksaker till att mer leverera helhetslösningar för kommunikation. Att kontinuerligt leverera produkter och tjänster som möter ett förändrat kundbeteende och köpmönster kräver nya affärsmodeller. Vi står inför flera utmaningar i att förändras och anpassa oss till en mer kundfokuserad verksamhet genom att sälja kompletta lösningar producerade både internt och externt, istället för enstaka produkter.

Arkitektkopia har en gedigen produkt- och tjänsteportfölj som vänder sig till företag inom ett brett spann av branscher. Vi gör det möjligt för våra kunder att kommunicera effektivare med hjälp av innovativa helhetslösningar för tryckt och digital kommunikation.

 

Arbetsuppgifter

Som innesäljare hos Arkitektkopia är du en viktig del i ett säljteam som agerar på våra kunders önskemål och tar fram effektiva lösningar för olika typer av utmaningar alltid med lönsamhet och tillväxt i fokus. Du hanterar både enskilda trycksaksproduktioner till mer omfattande kundprojekt. Din främsta uppgift att du tillsammans med kunden identifierar nya affärsmöjligheter för att bygga och utveckla långvariga relationer med både nya och befintliga kunder.

Du arbetar främst med små- och medelstora kunder. Vid behov ingår du också som förstärkande resurs tillsammans med en utesäljare i ett kundteam. Dina främsta arbetsverktyg är telefon och e-mail och det är en fördel om du har erfarenhet av cold calls. I säljrollen ingår även att systematisk arbeta med leads- och prospectbearbetning och vi ser gärna att du sedan tidigare har vana av att arbeta med CRM-verktyg. I tjänsten finns tydliga säljmål.

 

Din profil

Du har erfarenhet av B2B-försäljning och du drivs av att göra affärer. Som innesäljare behöver du vara strukturerad, serviceinriktad och lösningsorienterad. Du förstår kundens verksamhet och behov och kan utifrån det föreslå och sälja in lösningar som är bra för båda parter. Du är van att arbeta mot uppsatt mål. Att skapa nöjda kunder är en självklarhet för dig. Du trivs med att ha många aktiviteter pågående parallellt, och är bra på att prioritera. Du är proaktiv och får saker att hända.

Vi värdesätter personliga egenskaper högt och för att trivas i rollen så är det viktigt att du är målmedveten, engagerad och en lagspelare. Du har en positiv grundsyn och du brinner för att lyckas i ditt säljarbete.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från proaktivt försäljningsarbete inom den grafiska branschen eller närliggande branscher såsom event- kommunikation- och mediabranschen.

 

Vi erbjuder

Arkitektkopia erbjuder arbete i en spännande, utvecklande och föränderlig bransch där kunders förväntningar och behov ändras och skapar nya utmaningar och möjligheter. Vi erbjuder en positiv företagskultur där alla förutsättningar finns på plats för att lyckas i form av ett starkt varumärke, kompetenta kollegor och våra värderingar; pålitliga, påhittiga och personliga.

Mer information om Arkitektkopia hittar du på www.arkitektkopia.se. Välkommen med din ansökan ställd till rekrytering@arkitektkopia.se senast den 15 augusti 2022. Märk din ansökan med Innesälj. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Har du frågor om tjänsten kontakta Erik Palmqvist, chef Innesälj och kundservice på telefon 070-993 70 18 eller Anna Dahl Bagge, HR-chef på telefon 08-50607008.