Printoperatör till Digitaltryck i Göteborg

Bli vår
nästa kollega

Heltid 100%

Göteborg

Arkitektkopia söker en printoperatör till Digitaltryck med placering i Göteborg

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten som printeroperatör till Digitaltryck innebär att du primärt kommer att bemanna våra printar men även arbeta med övriga förekommande arbetsuppgifter inom produktion. Periodvis är det hög arbetsbelastning och man måste stundtals hantera ett högt tempo. Produktionsteamet som man är en del av består av ca 45 medarbetare varav 3 Teamledare.

Tjänsten innebär skiftarbete med kvällstjänstgöring var tredje vecka.

Din profil

Vi söker en person med erfarenhet som printoperatör inom grafiska branschen. Har du erfarenhet att ha jobbat med Xerox printar är det meriterande men ej ett krav.

Har du grafisk utbildning, eller har du arbetat med Adobe Acrobat, PitStop eller andra grafiska program är det också en merit.

För att lyckas i rollen söker vi dig som är professionell, strukturerad, utåtriktad och som motiveras av möjligheten att utvecklas. Du känner dig bekväm i gruppsammanhang. Du tar ansvar för ditt eget arbete men även gruppens arbete och har förmågan att själv söka upp information.

 

Om Arkitektkopia

Arkitektkopia är ett av de ledande företagen i den grafiska branschen. Vi genomgår stora förändringar från ett produktionsfokus med ett utbud av trycksaker till att mer leverera helhetslösningar för kommunikation. Att kontinuerligt leverera produkter och tjänster som möter ett förändrat kundbeteende och köpmönster kräver nya affärsmodeller.

Arkitektkopia har en gedigen produkt- och tjänsteportfölj som vänder sig till företag inom ett brett spann av branscher. Vi gör det möjligt för våra kunder att kommunicera effektivare med hjälp av innovativa helhetslösningar för tryckt och digital kommunikation.

 

 

Vi erbjuder

Arkitektkopia erbjuder arbete i en spännande, utvecklande och föränderlig bransch där kunders förväntningar och behov ändras och skapar nya utmaningar och möjligheter. Vi erbjuder en positiv företagskultur där alla förutsättningar finns på plats för att lyckas i form av ett starkt varumärke, kompetenta kollegor och våra värderingar; pålitliga, påhittiga och personliga.

Mer information om Arkitektkopia hittar du på https://www.arkitektkopia.se/vilka-vi-ar/

Ansökan

Välkommen med din ansökan ställd till rekrytering@arkitektkopia.se senast den 31 mars 2024. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta:
Jon Larusson, avdelningschef Digitaltryck/Ritning Göteborg, på telefon 031-701 60 42.