Innesäljare

Nu förstärker vi vår säljorganisation med Innesäljare i Malmö

Lämna in din ansökan

Heltid

Malmö

Arbetsuppgifter

Som innesäljare hos Arkitektkopia är du en viktig del i ett säljteam som agerar på våra kunders önskemål och tar fram effektiva lösningar för olika typer av utmaningar alltid med lönsamhet och tillväxt i fokus. Du hanterar både enskilda trycksaksproduktioner till mer omfattande kundprojekt. Din främsta uppgift att du tillsammans med kunden identifierar nya affärsmöjligheter för att bygga och utveckla långvariga relationer med både nya och befintliga kunder.

Du arbetar främst med små- och medelstora kunder. Vid behov ingår du också som förstärkande resurs tillsammans med en utesäljare i ett kundteam. Dina främsta arbetsverktyg är e-mail och telefon och det är en fördel om du har erfarenhet av cold calls. I säljrollen ingår även att systematisk arbeta med leadsbearbetning och vi ser gärna att du sedan tidigare har vana av att arbeta med CRM-verktyg. I tjänsten finns tydliga säljmål.

Din profil

Du har erfarenhet av B2B försäljning och du drivs av att göra affärer. Som innesäljare behöver du vara strukturerad, serviceinriktad och lösningsorienterad. Du förstår kundens verksamhet och behov och kan utifrån det föreslå och sälja in lösningar som är bra för båda parter. Du är van att arbeta mot uppsatt mål. Att skapa nöjda kunder är en självklarhet för dig. Du trivs att ha många aktiviteter pågående parallellt, och är bra på att prioritera.

Vi värdesätter personliga egenskaper högt och för att trivas i rollen så är det viktigt att du är målmedveten, engagerad och en lagspelare. Du har en positiv grundsyn och du brinner för att lyckas i ditt arbete.

Vi ser gärna att du sedan tidigare har erfarenhet från den grafiska branschen.

Vi erbjuder

Arkitektkopia erbjuder arbete i en spännande, utvecklande och föränderlig bransch där kunders förväntningar och behov ändras och skapar nya utmaningar och möjligheter. Vi erbjuder en positiv företagskultur där alla förutsättningar finns på plats för att lyckas i form av ett starkt varumärke, kompetenta kollegor och våra värderingar; pålitliga, påhittiga och personliga.

Välkommen med din ansökan ställd till rekrytering@arkitektkopia.se senast den 3 december 2021. Märk din ansökan med Innesälj Malmö Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Har du frågor om tjänsten kontakta Anna Dahl Bagge, HR- chef på telefon 070-993 70 08.

Om Arkitektkopia

Arkitektkopia är ett av de ledande företagen i den grafiska branschen. Vi genomgår stora förändringar från ett produktionsfokus med ett utbud av trycksaker till att mer leverera helhetslösningar för kommunikation. Att kontinuerligt leverera produkter och tjänster som möter ett förändrat kundbeteende och köpmönster kräver nya affärsmodeller. Vi står inför flera utmaningar i att förändras och anpassa oss till en mer kundfokuserad verksamhet genom att sälja kompletta lösningar producerade både internt och externt, istället för enstaka produkter.

Arkitektkopia har en gedigen produkt- och tjänsteportfölj som vänder sig till företag inom ett brett spann av branscher. Vi gör det möjligt för våra kunder att kommunicera effektivare med hjälp av innovativa helhetslösningar för tryckt och digital kommunikation.