Innesäljare/teamledare med grafisk kompetens

Vi söker en innesäljare/teamledare med grafisk kompetens till Göteborg.

Lämna in din ansökan

Heltid

Göteborg

Arbetsuppgifter

Som innesäljare/teamledare är du utlokaliserad hos en av våra större kunder. Din arbetsplats finns centralt i Göteborg. Du är en viktig del i ett säljteam som agerar på vår kunds önskemål och inom ramen för det avtal vi har och tar fram effektiva expo/mässlösningar.

Tillsammans med dina teamkollegor driver du värdebaserad försäljning av Arkitektkopias produkter och tjänster, främst inom segmentet Expo. Din kundkontakt kommer ske med kundens sälj- och projektorganisation. Du agerar rådgivare och projektledare kring Arkitektkopias olika grafiska lösningar som kunden i sin tur kan erbjuda sina kundföretag som deltar i olika fysiska event. Du har goda kunskaper i Excel och är van att ta fram offerter och priser.

Du har erfarenhet av att planera och fördela arbetsuppgifter och att operativt leda ett mindre team. Du har god förmåga till överblick och är en lösningsorienterad person. Dina engelska kunskaper är goda och du är bekväm med att presentera lösningar i projektgrupper och inför kunder.

Din profil

Du har erfarenhet av B2B-försäljning och projektledning inom Expoverksamhet och du drivs av att göra affärer. Som innesäljare behöver du vara strukturerad och serviceinriktad. Du förstår kundens verksamhet och behov och kan utifrån det föreslå och sälja in lösningar som är bra för båda parter. Du är van att arbeta mot uppsatta mål. Att skapa nöjda kunder är en självklarhet för dig. Du trivs och är van vid att ha många affärer/projekt pågående parallellt, och är bra på att prioritera. Du är självgående, proaktiv och får saker att hända.

Vi värdesätter personliga egenskaper högt och för att trivas i rollen så är det viktigt att du gillar ett högt tempo är målmedveten, engagerad och en lagspelare. Du har ett helikopterperspektiv med förmågan att utveckla affärer och projekt både på kort och lång sikt. Du är duktig på att skapa starka relationer med rätt intressenter såväl internt som externt för att lyckas med genomförandet och uppnå uppsatta mål.

Vi erbjuder

Arkitektkopia erbjuder arbete i en spännande, utvecklande och föränderlig bransch där kunders förväntningar och behov ändras och skapar nya utmaningar och möjligheter. Vi erbjuder en positiv företagskultur där alla förutsättningar finns på plats för att lyckas i form av ett starkt varumärke, kompetenta kollegor och våra värderingar; pålitliga, påhittiga och personliga.

Välkommen med din ansökan ställd till rekrytering@arkitektkopia.se senast den 21 maj 2023.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Har du frågor om tjänsten kontakta:

Erik Palmqvist, Innesäljchef på telefon 070-993 70 18

eller

Anna Dahl Bagge, HR- chef på telefon 070-993 70 08.

Om Arkitektkopia

Arkitektkopia är ett av de ledande företagen i den grafiska branschen. Vi genomgår stora förändringar från ett produktionsfokus med ett utbud av trycksaker till att mer leverera helhetslösningar för kommunikation. Att kontinuerligt leverera produkter och tjänster som möter ett förändrat kundbeteende och köpmönster kräver nya affärsmodeller. Vi står inför flera utmaningar i att förändras och anpassa oss till en mer kundfokuserad verksamhet genom att sälja kompletta lösningar producerade både internt och externt, istället för enstaka produkter.

Arkitektkopia har en gedigen produkt- och tjänsteportfölj som vänder sig till företag inom ett brett spann av branscher. Vi gör det möjligt för våra kunder att kommunicera effektivare med hjälp av innovativa helhetslösningar för tryckt och digital kommunikation.