System­arkitekt

med erfarenhet av .NET som älskar att koda och som vill utvecklas tillsammans med oss!

Sök rollen som
systemarkitekt
hos oss

 Tillsvidare på heltid 100%

Stockholm

Arbetar du idag med ena foten i systemutveckling och den andra i att se kundnytta? Arkitektkopia står inför en spännande resa med nya utmaningar där fokus kommer ligga på utveckling, digitalisering och automatisering. Vi söker nu en systemarkitekt med erfarenhet av .NET som älskar att koda och som vill utvecklas tillsammans med oss!

Arkitektkopia söker nu en social och prestigelös .Net (Framework/Core) fullstack systemarkitekt till vårt affärsområde Byggnet. Genom Byggnet erbjuder vi våra kunder en skräddarsydd dokumenthanterings­tjänst för Bygg- och fastighets­branschen. Vi förbereder nu för att ta nästa steg i utvecklingen av detta erbjudande och vill ha med dig på resan!

Din vardag

I din roll som systemarkitekt kommer du ansvara för arkitektur och teknikval kring utvecklingen av vår SaaS-tjänst Byggnet. Förutom att koordinera och organisera arbetet rent tekniskt kommer du att bidra som resurs i teamet i egenskap av senior utvecklare. Systemet bygger idag på .Net framework och ASP.Net med SQL-server men vi rör oss i riktning mot en mikrotjänstbaserad arkitektur där exakt miljö och språkval kan anpassas efter behov och vilket problem som skall lösas. Du kommer att vara en central del i vår migrering mot en modernare och mer flexibel arkitektur.

I egenskap av systemarkitekt ser vi även att du brinner för produktutveckling och användarnytta och att det vårt team levererar kommer kunden till nytta.

I din roll ingår att

 • Ansvara för teknikval och leda det tekniska arbetet i våra utvecklingsteam
 • Ständigt utveckla vår plattform och arkitektur med fokus på stabilitet, säkerhet och hög utvecklingstakt
 • Vara delaktig i det dagliga utvecklingsarbetet (50%)
 • Jobba tillsammans med och ha förståelse för vår affärsutvecklingsavdelning

Kompetens och erfarenhet

 • 5-10 års erfarenhet av .Net Framework och ASP.Net
 • Erfarenhet av .Net Core
 • Goda kunskaper i SQL
 • Grundläggande kunskaper i modern klientutveckling i Javascript
 • Erfarenhet av CI/CD
 • Erfarenhet av molnarktitektur
 • Kunskap kring API-utveckling
 • Systemarkitektur
 • Mikrotjänster
 • Utveckla SaaS-tjänster

Vem är du?

Som person är du nyfiken och prestigelös. Du tycker om att lösa problem och drivs av att förbättra vardagen både för organisationen och våra kunder. Du har erfarenhet och intresse för att utveckla arkitektur och teknik samt jobba med arbetssätt och processer kring systemutveckling. Du trivs bäst när du får jobba i team och när du rör dig i gränslandet mellan teknik, arkitektur och affär.

Vi erbjuder

Arkitektkopia erbjuder arbete i en spännande, utvecklande och föränderlig bransch där kunders förväntningar och behov ändras och skapar nya utmaningar och möjligheter. Vi erbjuder en positiv företagskultur där alla förutsättningar finns på plats för att lyckas i form av ett starkt varumärke, kompetenta kollegor och våra värderingar; pålitliga, påhittiga och personliga.

 

Om Arkitektkopia

Arkitektkopia är ett familjeägt företag som funnits nästan 70 år på den svenska marknaden och med en gedigen produkt- och tjänsteportfölj som vänder sig till företag inom ett brett spann av branscher.

Vi gör det möjligt för våra kunder att kommunicera effektivare med hjälp av innovativa helhetslösningar för tryckt och digital kommunikation.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan ställd till rekrytering@arkitektkopia.se, skicka in ditt CV tillsammans med ett personligt brev. Märk din ansökan med Systemarkitekt Stockholm. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Har du frågor om tjänsten kontakta Viktor Endersz, rekryterande chef på viktor.endersz@arkitektkopia.se eller 070-993 70 39.