Utesäljare/Key Account Manager

Malmö, Skåne

Bli vår
nästa kollega!

Heltid

Malmö, Skåne

Nu förstärker vi vår säljorganisation med en Utesäljare/KAM i södra Sverige.

Arbetsuppgifter

Som utesäljare inom Arkitektkopia är din främsta uppgift att driva affärsprocessen för att bygga och utveckla långvariga, starka relationer med nya och befintliga kunder. Våra kunder återfinns inom såväl Fastighet & Entreprenad, Handel & Event, Lager & Logistik samt offentliga sektorn. Därför söker vi nu efter en profil som utpräglat förstår kundens verksamhet och behov inom just dessa områden och utifrån det kan föreslå och sälja in lösningar som är bra för båda parter.

Inom Arkitektkopia så fokuserar vi på försäljning så det finns gott om utrymme att utveckla de egna försäljningskunskaperna och att utvecklas som KAM.

Du trivs med att komma in högt upp i värdekedjan och sälja värdebaserat. Tillsammans med kunden identifierar du nya affärsmöjligheter. Proaktivt och strategiskt utvecklar du kundrelationen med fokus på lönsamhet och tillväxt. I säljrollen ingår även att systematisk arbeta med leadsbearbetning och vi ser gärna att du tidigare arbetat med olika säljverktyg så som CRM Lime eller SalesForce. I tjänsten finns tydliga säljmål.

Du kommer att utgå från södra Sverige där vi har kontor i Malmö. Men då du i huvudsak kommer vara ute hos kund så kan din hemvist vara med omnejd runt Malmö. Vi är en nationell säljorganisation och eftersom vi arbetar med ramavtal för större kunder kan tjänsteresor i övriga landet förekomma

 

Din profil

Vi ser gärna att du har minst fem års erfarenhet av försäljning och som Key Account Manager. Det är särskilt meriterande om det är i eller mot bolag i byggbranschen. Vi ser också att du drivs av att göra komplexa affärer där du gör behovsanalyser, förstår mekanismerna i att göra en bra affär och har god förhandlingsvana och grundläggande kunskaper i affärsjuridik. Att ge god service och skapa nöjda kunder är en självklarhet för dig. För att trivas i rollen så är det viktigt att du är engagerad, lösningsorienterad och självgående. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som säljare och din förmåga att skapa nya kundrelationer, att du har en positiv grundsyn och att du brinner för att lyckas i ditt arbete.

Om Arkitektkopia

Arkitektkopia är ett av de ledande företagen i den grafiska branschen. Vi genomgår stora förändringar från ett produktionsfokus med ett utbud av trycksaker till att mer leverera helhetslösningar för kommunikation. Att kontinuerligt leverera produkter och tjänster som möter ett förändrat kundbeteende och köpmönster kräver nya affärsmodeller. Vi står inför flera utmaningar i att förändras och anpassa oss till en mer kundfokuserad verksamhet genom att sälja kompletta lösningar producerade både internt och externt, istället för enstaka produkter.

Arkitektkopia är ett familjeägt företag som funnits nästan 70 år på den svenska marknaden och med en gedigen produkt- och tjänsteportfölj som vänder sig till företag inom ett brett spann av branscher.

Vi gör det möjligt för våra kunder att kommunicera effektivare med hjälp av innovativa helhetslösningar för tryckt och digital kommunikation.

Vi erbjuder

Arkitektkopia erbjuder arbete i en spännande, utvecklande och föränderlig bransch där kunders förväntningar och behov ändras och skapar nya utmaningar och möjligheter. Vi erbjuder en positiv företagskultur där alla förutsättningar finns på plats för att lyckas i form av ett starkt varumärke, kompetenta kollegor och våra värderingar; pålitliga, påhittiga och personliga.

Körkort är ett krav och vi erbjuder möjlighet till tjänstebil. I tjänsten ingår resor och övernattning kan förekomma ibland.

Mer information om Arkitektkopia hittar du på www.arkitektkopia.se

Välkommen med din ansökan ställd till rekrytering@arkitektkopia.se senast den 4 maj 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Har du frågor om tjänsten kontakta Alexander Portnoff, chef för Utesälj på telefon 070-993 70 15.