Utesäljare

Placering i Stockholm eller Göteborg

Sök rollen som
utesäljare

 Tillsvidare på heltid 100%

Stockholm eller Göteborg

Arkitektkopia är ett av de ledande företagen i den grafiska branschen. Vi genomgår stora förändringar från ett produktionsfokus med ett utbud av trycksaker till att mer leverera helhetslösningar för kommunikation. Att kontinuerligt leverera produkter och tjänster som möter ett förändrat kundbeteende och köpmönster kräver nya affärsmodeller. Vi står inför flera utmaningar i att förändras och anpassa oss till en mer kundfokuserad verksamhet genom att sälja kompletta lösningar producerade både internt och externt, istället för enstaka produkter.

Arkitektkopia är ett familjeägt företag som funnits nästan 70 år på den svenska marknaden och med en gedigen produkt- och tjänsteportfölj som vänder sig till företag inom ett brett spann av branscher.

Vi gör det möjligt för våra kunder att kommunicera effektivare med hjälp av innovativa helhetslösningar för tryckt och digital kommunikation.

Arbetsuppgifter

Som utesäljare inom Arkitektkopia är din främsta uppgift att driva affärsprocessen för att bygga och utveckla långvariga, starka relationer med nya och befintliga kunder. En viktig del i arbetet är att förstå kundens verksamhet och behov och utifrån det föreslå och sälja in lösningar som är bra för båda parter. Du trivs med att komma in högt upp i värdekedjan och sälja värdebaserat. Tillsammans med kunden identifierar du nya affärsmöjligheter. Proaktivt och taktiskt utvecklar du kundrelationen med fokus på lönsamhet och tillväxt.

Du kommer i huvudsak att vara ute hos kund och du kommer att vara placerad i Göteborg eller Stockholm. I säljrollen ingår även att systematisk arbeta med leadsbearbetning. I tjänsten finns tydliga säljmål.

Din profil

Du har erfarenhet av försäljning och du drivs av att göra komplexa affärer där du gör behovsanalyser, förstår mekanismerna i att göra en bra affär och har förhandlingsvana. Att ge god service och skapa nöjda kunder är en självklarhet för dig. Vi värdesätter personliga egenskaper högt och för att trivas i rollen så är det viktigt att du är engagerad, lösningsorienterad och en lagspelare. Du har en positiv grundsyn och du brinner för att lyckas i ditt arbete.

Vi ser gärna att du sedan tidigare har erfarenhet från den grafiska branschen.

Vi erbjuder

Arkitektkopia erbjuder arbete i en spännande, utvecklande och föränderlig bransch där kunders förväntningar och behov ändras och skapar nya utmaningar och möjligheter. Vi erbjuder en positiv företagskultur där alla förutsättningar finns på plats för att lyckas i form av ett starkt varumärke, kompetenta kollegor och våra värderingar; pålitliga, påhittiga och personliga.

Körkort är ett krav och vi erbjuder möjlighet till tjänstebil. I tjänsten ingår resor och övernattning kan förekomma ibland.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan ställd till rekrytering@arkitektkopia.se, skicka in ditt CV tillsammans med ett personligt brev senast den 25 mars 2020.

Märk din ansökan med Utesälj Göteborg eller Utesälj Stockholm. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Har du frågor om tjänsten kontakta Alexander Portnoff, rekryterande chef på alexander.portnoff@arkitektkopia.se eller 070-993 70 15.