Verksamhetsnära projektledare till Arkitektkopia

Bli vår
nästa kollega

Heltid 100%

Stockholm

Arbetar du idag som projektledare nära både IT och verksamhet? Arkitektkopia står inför en spännande resa med nya utmaningar där fokus kommer ligga på utveckling, digitalisering och automatisering med tillhörande verksamhetsförändringar. Vi söker nu en projektledare som vill utvecklas tillsammans med oss på vår digitala resa!

Din vardag

I din roll som projektledare kommer du vara en viktig del i att bygga upp våra digitala tjänster och stödfunktioner samt genomföra de verksamhetsförändringar som krävs i samband med detta. Du kommer att vara delaktig i projekten från ax till limpa, där du kommer arbeta lösningsorienterat och verksamhetsnära. Under resan kommer du ha stora möjligheter att påverka arbetssätt och processer kring projektledning och förvaltning. Du ansvarar för att rätt intressenter är involverade i projekten och du kommer att arbeta både på strategisk och operativ nivå.

Vidare kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av:

 • Driva projekt från förstudier till genomförande och avrapportering.
 • Tillsammans med verksamheten ta fram krav och sätta projektmål.
 • Ta fram och följa upp projektbudget.
 • Förvaltnings- och vidareutvecklingsansvar för delar av Arkitektkopias digitala tjänsteportfölj.
 • Tillsammans med verksamhet och kollegor vidareutveckla hur de jobbar kring projekt och digitala produkter.

VEM ÄR DU?

Du har ett intresse för agila metoder med erfarenhet från verksamhetsnära IT- projekt. Du drivs av att arbeta på operativ nivå med ett strategiskt affärstänk. Du tycker om att komma med idéer och förslag kring hur arbetet kan förbättras och har en lösningsorienterad approach. Du är van att planera, prioritera, koordinera och kommunicera mellan flera avdelningar och intressenter. Du trivs i en projektledarroll där du får arbeta med att driva Arkitektkopias digitala resa framåt!

Du har:

 • Relevant projektledarutbildning/certifiering.
 • 5 års erfarenhet som projektledare.
 • Erfarenhet av leda kravprocessen.
 • Vana att röra dig mellan traditionell projektledning och agila metoder.
 • Förståelse för att IT-projekt och verksamhetsförändring går hand i hand.
 • Erfarenhet av projekt inom e-handel.

Om Arkitektkopia

Arkitektkopia är ett av de ledande företagen i den grafiska branschen. Vi genomgår stora förändringar från ett produktionsfokus med ett utbud av trycksaker till att mer leverera helhetslösningar för kommunikation. Att kontinuerligt leverera produkter och tjänster som möter ett förändrat kundbeteende och köpmönster kräver nya affärsmodeller. Vi står inför flera utmaningar i att förändras och anpassa oss till en mer kundfokuserad verksamhet genom att sälja kompletta lösningar producerade både internt och externt, istället för enstaka produkter.

Arkitektkopia har en gedigen produkt- och tjänsteportfölj som vänder sig till företag inom ett brett spann av branscher. Vi gör det möjligt för våra kunder att kommunicera effektivare med hjälp av innovativa helhetslösningar för tryckt och digital kommunikation.

Vi erbjuder

Arkitektkopia erbjuder arbete i en spännande, utvecklande och föränderlig bransch där kunders förväntningar och behov ändras och skapar nya utmaningar och möjligheter. Vi erbjuder en positiv företagskultur där alla förutsättningar finns på plats för att lyckas i form av ett starkt varumärke, kompetenta kollegor och våra värderingar; pålitliga, påhittiga och personliga.

Mer information om Arkitektkopia hittar du på www.arkitektkopia.se

Välkommen med din ansökan ställd till rekrytering@arkitektkopia.se senast den 30 september 2021. Märk ansökan med Projektledare. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Har du frågor om tjänsten kontakta Lennart Gabrielsson tf IT-chef på telefon 070-993 70 07.