• Hem
  • /Kampanjhantering

Kampanj­hantering

Vi hjälper dig med kampanjmaterialet – hela vägen från planering och produktion till samordning och distribution

Fokusera på det du är bäst på

Kampanjplanering

Utöver att planera och genomföra kampanjerna så tillkommer den praktiska aspekten med att få ut materialet i rätt format till rätt butik och i tid.

Kvalitetskontroll

En viktig del av en lyckad kampanj är att kvaliteten är hög och konstant genom alla led.

Samordning

Vi vet hur viktigt det är att förstå och utgå från kampanjen som helhet för att få digitala, analoga och personliga kanaler att samverka.

Resultat

För att uppnå önskat resultat behöver det vara enkelt och tydligt för alla butiker att beställa, ta emot och montera sitt kampanjmaterial.

När marknadsaktiviteter och försäljningsmål sätts upp är det lätt att förbise den praktiska aspekten. Allt kampanjmaterial ska struktureras upp, produceras och distribueras. Vi har därför tagit fram en helhetslösning där vi hjälper dig från ax till limpa så att du kan fokusera på själva marknadskommunikationen och hur ni ska nå målen.

Vi ser framförallt tre områden där vår Kampanjhantering gör skillnad

 

Rätt material vid rätt tillfälle

Att ha fullständig kontroll på allt kampanjmaterial, inklusive versioner och distribution, har avgörande betydelse för en lyckad kampanj. Att undvika förseningar eller kvalitetsmissar är alltid prioriterat och nära kopplat till hur framgångsrik kampanjen blir i slutändan.

Fler lyckade kampanjer

Dagens kampanjer samverkar över en mängd olika kanaler, såväl digitala som tryckta. Vi vet att den del som berör era butiker och återförsäljare måste gå i linje med kampanjen som helhet och fungera med samtliga kanaler som valts. Därför blir planering och projektledning av de olika delmomenten alltmer komplicerat och tidskrävande. Att få detta att flyta på sömlöst skapar möjlighet för fler lyckade kampanjer utan att öka administrationen för er marknadsavdelning.

Fokus på marknadskommunikation

Genom att använda Kampanjhantering från Arkitektkopia kan ni koncentrera er fullt ut på själva marknadskommunikationen. Istället för att administrera adresser och lokaler samt planera distribution och produktion så låter ni oss ta hand om det. Vi kan även ta en roll där vi sätter upp en webbtjänst som gör det enkelt för era butiker och återförsäljare att beställa kampanj­materialet med full kostnadskontroll och leveranssäkerhet. Det förenklar utrullningen av kampanjen samtidigt som ni säkerställer att materialet är godkänt och i enighet med er grafiska profil.

Cykeln för en ny kampanj

Rätt nivå på Kampanjhantering

OmrådeKomplett Kampanj­hanteringKampanj­hanteringKampanj­material
TryckJaJaJa
KvalitetskontrollJaJaJa
VersionskontrollJaJaNej
SystemstödJaJaNej
SekretessJaVid behovNej
DistributionJaVid behovNej
Proaktivt kampanjstödJaNejNej

Komplett kampanjhantering

Komplett kampanjhantering

Arkitektkopia tar ett helhetsansvar för all Kampanjhantering och sköter projektledning, planering och distribution till butiker och/eller återförsäljare. Kampanjmaterialet optimeras och prissätts så att det är enkelt att beställa och använda på rätt sätt när det kommer ut till butiker och återförsäljare. Vi arbetar även proaktivt med att stötta kampanjerna för att få med hela kedjan och nå försäljningsmålen.

Komplett kampanjhantering

Kampanjhantering

Kampanjhantering

Vi tar ansvar för er Kampanjhantering med kontroll av versioner, leverans och kvalitet. Vi använder systemstöd till versionskontroll, dokumentation och distribution. Leveranser optimeras med målet att skapa den bästa kombinationen av leveranssäkerhet och tidsbesparingar till rätt kostnad.

Kampanjhantering

Kampanjmaterial

Kampanjmaterial

Produktion och leverans av skyltar och tillhörande kampanjmaterial till rätt kvalitet anpassat efter era behov. Vi fungerar som en kvalitetssäkrad leverantör med hög kapacitet och närhet genom vår starka lokala närvaro.

Kampanjmaterial

Kontakta mig om Kampanjhantering

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.