• Hem
  • /Kampanjhantering

Kampanj­hantering

Vi hjälper dig med kampanjmaterialet – hela vägen från planering och produktion till samordning och distribution

Fokusera på det du är bäst på

Rätt produkt

Att vi trycker och levererar rätt produkt är en självklarhet, men det finns flera aspekter att ha i åtanke när man pratar om rätt produkt. Läs mer

Kostnadskontroll

Vi med en transparent helhetslösning så du alltid har full koll på kostnaden. Läs mer

Trygg leverans

All distribution och packning sker under samma tak som produktionen, du slipper dyra mellanhänder och får en bättre insyn. Läs mer

Uppföljning

Som ett led i att alltid förbättra och följa upp arbetet så skickar vi löpande ut rapporter över vår leveransprecision. Läs mer

När marknadsaktiviteter och försäljningsmål sätts upp är det lätt att förbise den praktiska aspekten. Allt kringarbete runt kampanjmaterialet och aktiveringen ska planeras, struktureras, produceras och distribueras. Vi har därför tagit fram helhetslösningen Kampanjhantering där vi hjälper er hela vägen från ax till limpa – så att ni kan fokusera på det ni är bäst på. Alltid till ett fast pris.

Effektivare kampanjer – alltid till ett fast pris

 

Vad är Kampanjhantering?

Kampanjhantering är en helhetslösning som främst riktar in sig till dig som arbetar med större kampanjer inom franchise- eller butikskedjor. Med Kampanjhantering ingår allt ifrån rådgivning och administration till produktion och distribution, alltid till ett fast pris. Du slipper obehagliga överraskningar och får tid över till att fokusera på rätt saker.

Hur fungerar Kampanjhantering?

Vi utgår från ett beprövat arbetssätt som grund och justerar detaljerna efter dina utmaningar. I grundutbudet ingår Kampanjhanteringens fyra steg, det vill säga; rätt produkt, kostnadskontroll, trygg leverans och uppföljning. Baserat på exponeringsyta, kampanjfrekvens, antal butiker och viktningen mellan storformat och småformat så skräddarsyr vi en helhetslösning för dig, alltid till ett fast pris.

Varför ska jag välja Kampanjhantering?

Kampanjhantering är effektivt och tidsbesparande när du löpande genomför rikstäckande kampanjer. Med fast prissättning och leveransförsäkring undviker du överraskningar på vägen. Kampanjhantering från Arkitektkopia ger dig full kontroll på planering, kostnad, aktivering och uppföljning, du frigör helt enkelt tid till att fokusera på det du är bäst på. Vi är så säkra på att du kommer bli nöjd att vi inte har någon bindnings- eller uppsägningstid för tjänsten.

Kampanjhanteringens fyra steg

Kampanjhanteringens fyra steg

1) Rätt produkt

Att vi trycker och levererar rätt produkt är en självklarhet, men det finns flera aspekter att ha i åtanke när man pratar om rätt produkt. Baserat på exponeringsyta, miljö, kampanjens levnadstid och kostnadsbilden så lämpar sig olika trycksaker bättre eller sämre för att uppnå kampanjens övergripande mål.

Som en del av att säkerställa rätt produkt så ingår rådgivning i Kampanjhantering vilket innebär att vi är med redan vid kampanjplaneringen. Vår expertis inom materialval och produktionsmetod effektiviserar kampanjen och ser till att ditt budskap exponeras på bästa sätt givet dina förutsättningar.

Projektledning är också en naturlig del av helhetslösningen Kampanjhantering. Vi dedikerar en namngiven projektledare som blir er Single Point of Contact, resursen agerar som spindeln i nätet och sätter sig in i er affär samt hanterar allt från bokning av montörer till administration av adresslistor.

Vid komplexa produktioner så ingår alltid provtryck. Detta för att säkerställa att färgåtergivning och känslan blir rätt och förmedlar budskapet enligt er grafiska profil. Du slipper med andra ord agera varumärkespolis, vi löser det åt dig.

I varje enskild kampanj så ingår uppstartsmöten för att specificera kampanjinnehållet och hitta förbättrings- och effektiviseringspotential. Ju tidigare detta sker i processen, desto bättre produktrekommendationer kan vi ge.

2) Kostnadskontroll

För att alla årets kampanjer ska flyta på utan obehagliga överraskningar så arbetar vi med en transparent helhetslösning så du alltid har full koll på kostnaden. Det förenklar ditt budgetarbete och du vet vad du får, varje gång till varje kampanj.

Vidare ser vi till att effektivisera produktionen. På så sätt kan vi resursplanera produktionen i god tid vilket medför färre panikbeställningar med tillkommande expressavgifter. Vi kvalitetssäkrar även produktionen, hela vägen från det digitala originalet till plock-och-pack vid distributionen.

Ytterligare en fördel med Kampanjhantering är optimerad packning. Det innebär att vi tidigt planerar val av emballage, fraktsätt och portooptimerar dina försändelser vilket i sin tur sänker dina fraktkostnader avsevärt.

Effektiva och kvalitetssäkrade produktioner frigör tid så du kan fokusera på rätt saker.

3) Trygg leverans

All distribution och packning sker under samma tak som produktionen. Det innebär att du slipper dyra mellanhänder och får en bättre insyn i produktions- och distributionsprocessen.

Du får även tillgång till vårt nationella montörsnätverk som erbjuder korrekt montering och demontering av allt från foliering till uppsättning av skyltar och vepor. Det säkerställer bland annat att du slipper irriterande limrester efter foliering eller dekaler.

Men kanske viktigast av allt är vår trygghetsförsäkring. Generellt sett kan vi inte garantera så kallat ”last mile” för din försändelse, det vill säga efter att den lämnat vår produktion, eftersom vi då är utelämnade till transportören. Med vår trygghetsförsäkring så garanterar vi att dina produkter dyker upp till utlovat datum. Det här är något vi starkt rekommenderar när du genomför kampanjer eller event med kritiska startdatum.

Leveransgaranti som inkluderar last mile.

4) Uppföljning

Som ett led i att alltid förbättra och följa upp arbetet så skickar vi löpande ut rapporter över vår leveransprecision. Detta kan även kompletteras med löpande statistik enligt era önskemål. För att vi ska kunna arbeta proaktivt och agera på det vi lär oss från tidigare och pågående kampanjer så förespråkar vi alltid uppföljningsmöten.

Kampanjhantering bygger på att vårt samarbete gynnar bägge parter. Det är av yttersta vikt att vi hela tiden mäter, analyserar och följer upp för ett långsiktigt givande partnerskap. På så sätt blir resultaten bättre och bättre för varje kampanj vi genomför.

Kontakta mig om Kampanjhantering

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.