Välkommen till Arkitektkopia

Vi hjälper stora och små företag att synas!

Beställ eller
begär offert

Ditt tryckeri med landets bredaste rikstäckning. Hos oss får du en helhetsleverantör som förstår vikten av kvalitet – från produktion till distribution. Arkitektkopia är din självklara partner vid stora som små beställningar.

Ditt tryckeri i Karlstad

Event och mässor som gör avtryck i Karlstad

Vi har också vana av att leverera omfattande tryckeritjänster till stora event och mässor. Vi hjälpte IT-företaget Atea när de ville döpa om Karlstad till Atea City under en helg. De bjöd då in sina partnerföretag, så som HP, till Karlstad och profilerade om både hotellet som dessa bodde på samt gatuskyltarna utanför. Det innebar att vi bland annat folierade fönster och receptionsdiskar, klädde balkongräcken med vepor och tryckte dekaler till gatuskyltarna – allt i HP-anda. Samma koncept gjordes för varje partnerföretags hotell samt gata. Kanske minns du också när Löfbergs Lilas huvudkontor kläddes om till ett gigantiskt kaffepaket? Det var vi som låg bakom det också.

Välkommen in

Som en del i Arkitektkopia-familjen tillgodoser vi såväl stora som små beställningar och distribuera dem direkt till dig. Vi har inga ordinarie öppettider i butiken men du är varmt välkommen att kontakta oss och boka ett möte. Om du har frågor eller funderingar är det bara att kontakta vår kundtjänst på 0775-70 50 00.

Vill du ha något annorlunda?

Vi har gedigen erfarenhet av kundunika lösningar och antar ständigt nya utmaningar. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi hittar en lösning