Välkommen till Arkitektkopia i Karlstad

Vi hjälper stora och små företag att synas!

Nu finns vi handelshuset Fjädern!

Ditt lokala tryckeri med landets bredaste rikstäckning. Hos oss får du en helhetsleverantör som förstår vikten av kvalitet – från produktion till distribution. Arkitektkopia i Karlstad är din självklara partner vid stora som små beställningar.

Hitta hit

Adress
Blockgatan 10 
653 41 Karlstad

Öppettider
Vardagar 08.00 – 17.00. Lunchstängt mellan 12.00 – 13.00.
Helger och röda dagar har vi stängt.
Den 27-28/12 har vi julstängt.

Ditt tryckeri i Karlstad

Personlig service ligger oss varmt om hjärtat här i Karlstad. Vi jobbar tätt med våra kunder och det händer ofta att de stannar på en kaffe när de ändå hämtar exempelvis ritningar eller kampanjmaterial.

Karlstads enda leverantör av ritningar

Just ritningar och byggprojekt är något vi värnar särskilt om. Som Karlstads enda leverantör av ritningar har vi blivit en bärande del av bland annat ombyggnationen av Gruvöns pappersbruk. Där ansvarar vi för komplett ritningshantering åt NCC. Vi koordinerar inte bara beställningar utan har även utbildad personal på plats som ansvarar för versionshantering och ritningsrum. Karlstad Universitet och Centralsjukhuset Karlstad är andra byggen som vi levererat ritningar till.

Event och mässor som gör avtryck i Karlstad

Vi har också vana av att leverera omfattande tryckeritjänster till stora event och mässor. Vi hjälpte IT-företaget Atea när de ville döpa om Karlstad till Atea City under en helg. De bjöd då in sina partnerföretag, så som HP, till Karlstad och profilerade om både hotellet som dessa bodde på samt gatuskyltarna utanför. Det innebar att vi bland annat folierade fönster och receptionsdiskar, klädde balkongräcken med vepor och tryckte dekaler till gatuskyltarna – allt i HP-anda. Samma koncept gjordes för varje partnerföretags hotell samt gata. Kanske minns du också när Löfbergs Lilas huvudkontor kläddes om till ett gigantiskt kaffepaket? Det var vi som låg bakom det också.

Välkommen in

Som en del i Arkitektkopia-familjen tillgodoser vi såväl stora som små beställningar och distribuera dem direkt till dig. Om du har frågor eller funderingar är vår dörr alltid öppen, det är bara att komma förbi. Välkommen till Arkitektkopia i Karlstad!

Kontaktpersoner

Kalle Flognman, Försäljning, tryckeri i Karlstad

Kalle Flognman

Försäljning
0709-93 74 53
054-400 00 03
kalle.flognman@arkitektkopia.se

Lotta Öfverberg, Innesälj, tryckeri i Karlstad

Lotta Öfverberg

Innesälj
054-400 00 05
0709-93 74 55
lotta.ofverberg@arkitektkopia.se

Mike Löfstrand

Produktion
0709-93 74 56
mike.lofstrand@arkitektkopia.se

Malin Hülphers

Valmet
054-171 038

Elin Noleryd

Valmet
054-171 093

Vill du ha något annorlunda?

Vi har gedigen erfarenhet av kundunika lösningar och antar ständigt nya utmaningar. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi hittar en lösning