Välkommen till Arkitektkopia

Vi hjälper stora och små företag att synas!

Beställ eller
begär offert

Hos oss får du en helhetsleverantör som förstår vikten av kvalitet – från produktion till distribution. Arkitektkopia i Linköping är den självklara partnern både vid digitaltryck och expomaterial.

Ditt val av tryckpartner i Linköping

Vi värnar om personlig service och att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Vi lär oss er verksamhet och kan komma med lösningar som matchar era behov.

Butiken

Arkitektkopias butik i Linköping har upphört men vi erbjuder fortsatt helhetslösningar inom tryck och relaterade tjänster som förenklar din vardag. Vi har öppet dygnet runt i webshopen, för offertförfrågan och kontakt via vår webbplats.

Du är varmt välkommen att kontakta oss och boka ett möte på plats hos er.

Hela Linköpings självklara tryckpartner

Det finns många fördelar med att välja Arkitektkopia. Du som kund får tillgång till åratal av erfarenhet och kompetens kring allt från digitaltryck och ritningshantering till expo-material. Varje dag hjälper vi mängder av kunder med omfattande tryckeritjänster. Vi har bland annat bistått Stångåstaden och Sankt Kors med en 3D-printad modell över en av Linköpings nyaste stadsdelar – Ebbepark. Vi gör även fönsterfoliering till deras projektkontor. Vi förser Region Östergötland med ritningar, en produktion Arkitektkopia stoltserat med ända sedan 50-talet. Vi producerar även vepor, skyltar och foliering till kunder som till exempel Linköpings Universitet och Sweco. Kanske har du även besökt Flygvapenmuseet här i Linköping? Expo-materialet till den utställningen kom från oss det också.

Som en del i Arkitektkopia-familjen tillgodoser vi såväl stora som små beställningar och distribuerar dem direkt till dig. Om du har frågor eller funderingar är det bara att kontakta vår kundtjänst på 0775-70 50 00.

Vill du ha något annorlunda?

Vi har gedigen erfarenhet av kundunika lösningar och antar ständigt nya utmaningar. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi hittar en lösning