Vi stänger butiken för drop in-besök fr.o.m fredagen den 26 april

Välkommen till Arkitektkopia – ditt lokala tryckeri i Linköping

Vi hjälper stora och små företag att synas!

Beställ eller
begär offert

Ditt lokala tryckeri med landets bredaste rikstäckning. Hos oss får du en helhetsleverantör som förstår vikten av kvalitet – från produktion till distribution. Arkitektkopia i Linköping är den självklara partnern både vid digitaltryck och expomaterial.

Hitta hit

Adress
Industrigatan 15
582 77 Linköping

Öppettider
den 18 april ( skärtorsdagen) har vi stängt.
Helger och röda dagar har vi stängt.

Ditt lokala tryckeri Linköping

Vi värnar om personlig service och att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Vi lär oss er verksamhet och kan komma med lösningar som matchar era behov. Välkommen in på en kaffe!

Hela Linköpings självklara tryckpartner

Det finns många fördelar med att välja Arkitektkopia. Du som kund får tillgång till åratal av erfarenhet och kompetens kring allt från digitaltryck och ritningshantering till 3D-print och expo-material. Varje dag hjälper vi mängder av kunder med omfattande tryckeritjänster. Vi har bland annat bistått Stångåstaden och Sankt Kors med en 3D-printad modell över en av Linköpings nyaste stadsdelar – Ebbepark. Vi gör även fönsterfoliering till deras projektkontor. Vi förser Region Östergötland med ritningar, en produktion Arkitektkopia stoltserat med ända sedan 50-talet. Vi producerar även vepor, skyltar och foliering till kunder som till exempel Linköpings Universitet och Sweco. Kanske har du även besökt Flygvapenmuseet här i Linköping? Expo-materialet till den utställningen kom från oss det också.

Få inspiration i vårt showroom

Personlig service ligger oss varmt om hjärtat här i Linköping. Vi bjuder ofta in kunder till vårt fina showroom där du tillsammans med våra säljare kan botanisera bland vårt utbud. Vi pratar potentiella lösningar och lägger tillsammans upp en plan för produktionen. Om du inte har möjlighet att komma förbi så åker vi gärna ut till dig och ditt företag.

Välkommen in

Som en del i Arkitektkopia-familjen tillgodoser vi såväl stora som små beställningar och distribuerar dem direkt till dig. Om du har frågor eller funderingar är vår dörr alltid öppen, det är bara att komma förbi. Välkommen till Arkitektkopia i Linköping!

Kontaktpersoner

Vill du ha något annorlunda?

Vi har gedigen erfarenhet av kundunika lösningar och antar ständigt nya utmaningar. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi hittar en lösning
Reklam i storformat