Välkommen till Arkitektkopia i Norrköping

Vi hjälper stora och små företag att synas!

Vi har flyttat
till nya fräscha
lokaler!

Ditt lokala tryckeri med landets bredaste rikstäckning. Hos oss får du en helhetsleverantör som förstår vikten av kvalitet – från produktion till distribution. Arkitektkopia i Norrköping förser både fastighetsbolag och byggfirmor med allt från ritningar till 3D-modeller.

Hitta hit

Besöksadress
Sprängstensgatan 1B
603 79 Norrköping

Postadress
Box 121
601 03 Norrköping

Öppettider
Vardagar 08.00 – 17.00.
Lunchstängt mellan 12.00 – 13.00.
Helger och röda dagar har vi stängt.

Ditt lokala tryckeri i Norrköping

När du väljer Arkitektkopia får du som kund tillgång till flera decennier av erfarenhet. Vi har kompetens som sträcker sig från det traditionella yrkeshantverket till de högteknologiska lösningarna. Vi jobbar nära dig som kund och hjälper dig med samtliga tryckeritjänster.

En viktig partner inom bygg- och fastighetsbranschen

Det byggs som aldrig förr i Norrköping och det pågår en omfattande förändring och utveckling i kommunen. I såväl stora som små projekt används vårt dokumenthanteringssystem Byggnet för att dela filer och underlätta kommunikationen. Arkitektkopia förser både fastighetsbolag och entreprenörer med printade bygghandlingar. Om det finns behov av en 3D-printad modell på det som ska byggas så producerar vi även det.

Expo som gör avtryck

Med lokal närvaro hjälper vi våra kunder till den bästa lösningen för att framhäva sitt budskap på mässan, eventet eller vid andra tillfällen när exponering står i fokus. Produkterna tillverkas vid vårt expo-center som rymmer en av landets bästa maskinparker för storformatsproduktion. Vanligt förekommande produkter är rollups, skyltar, vepor och olika typer av vinyl. Vi erbjuder även montering.

Samla trycksakerna i en webshop – det kan inte bli enklare att beställa

Visitkort, kuvert, broschyrer och affischer. Listan kan göras lång på allt som våra kunder behöver. För att effektivisera och förenkla beställningarna använder flera av våra kunder Web2Print – en webshop där företagets vanligaste trycksaker kan samlas på ett och samma ställe.

Välkommen in

Som en del i Arkitektkopia-familjen har vi möjlighet att hjälpa dig med både stora och små beställningar. Allt distribueras direkt till dig eller så är du välkommen att hämta dem på vårt kontor. Välkommen till Arkitektkopia i Norrköping!

Kontaktpersoner

Stefan Axelsson

Regionsäljare
0709-93 77 34
stefan.axelsson@arkitektkopia.se

Victoria Enerby

Innesälj
0709-93 77 14
victoria.enerby@arkitektkopia.se

Lena Zareba

Produktion
0709-93 77 32
lena.zareba@arkitektkopia.se

Vill du ha något annorlunda?

Vi har gedigen erfarenhet av kundunika lösningar och antar ständigt nya utmaningar. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi hittar en lösning