Vi erbjuder inte längre drop-in-besök i butiken

Välkommen till Arkitektkopia

Vi hjälper stora och små företag att synas!

Beställ eller
begär offert

Hos oss får du en helhetsleverantör som förstår vikten av kvalitet – från produktion till distribution. Arkitektkopia i Norrköping förser både fastighetsbolag och byggfirmor med allt från ritningar till fasadvepor.

Hitta hit

Besöks- och postadress
Sprängstensgatan 1B
603 79 Norrköping

Öppettider
Enligt överenskommelse.

Ditt val av tryckpartner i Norrköping

När du väljer Arkitektkopia får du som kund tillgång till flera decennier av erfarenhet. Vi har kompetens som sträcker sig från det traditionella yrkeshantverket till de högteknologiska lösningarna. Vi värnar om personlig service och att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Vi lär oss er verksamhet och kan komma med lösningar som matchar era behov.

Butiken

I vår strävan att alltid effektivisera och förbättra vår verksamhet har vi genomfört ett par förändringar. Vi har inte längre en fysisk butik i Norrköping, men du beställer som vanligt via webben eller telefon med såväl kundtjänst som din personliga kontaktperson. Vi har öppet dygnet runt i webshopen, för offertförfrågan och kontakt via vår webbplats.

Om du har frågor eller funderingar är det bara att kontakta oss på 0775-70 50 00. Det spelar ingen roll vilket lokalkontor du kontaktar om du behöver hjälp. Vi tar alltid hand om dina beställningar och distribuerar dem till dig – oavsett var i landet du befinner dig.

Du är varmt välkommen att kontakta oss och boka ett möte på plats hos er.

En viktig partner inom bygg- och fastighetsbranschen

Det byggs som aldrig förr i Norrköping och det pågår en omfattande förändring och utveckling i kommunen. Arkitektkopia förser både fastighetsbolag och entreprenörer med printade bygghandlingar.

Expo som gör avtryck

Vi hjälper våra kunder till den bästa lösningen för att framhäva sitt budskap på mässan, eventet eller vid andra tillfällen när exponering står i fokus. Produkterna tillverkas vid vårt expo-center som rymmer en av landets bästa maskinparker för storformatsproduktion. Vanligt förekommande produkter är rollups, skyltar, vepor och olika typer av vinyl. Vi erbjuder även montering.

Samla trycksakerna i en webshop – det kan inte bli enklare att beställa

Visitkort, kuvert, broschyrer och affischer. Listan kan göras lång på allt som våra kunder behöver. För att effektivisera och förenkla beställningarna använder flera av våra kunder Web2Print – en webshop där företagets vanligaste trycksaker kan samlas på ett och samma ställe.

Stort och smått

Som en del i Arkitektkopia-familjen har vi möjlighet att hjälpa dig med både stora och små beställningar. Allt distribueras direkt till dig. Om du har frågor eller funderingar är det bara att kontakta vår kundtjänst på 0775-70 50 00.

Vill du ha något annorlunda?

Vi har gedigen erfarenhet av kundunika lösningar och antar ständigt nya utmaningar. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi hittar en lösning