Välkommen till Arkitektkopia

Vi hjälper stora och små företag att synas!

Beställ eller
begär offert

Hos oss får du en helhetsleverantör som förstår vikten av kvalitet – från produktion till distribution. Arkitektkopia i Örebro hjälper dig med allt från kontors- och marknadsmaterial till ritningshantering och byggskyltning.

Ditt val av tryckpartner i Örebro

Vi arbetar alltid för att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Det gör vi genom att lära känna er verksamhet och skräddarsy lösningar som möter era behov. Personlig service är ledordet!

Butiken

Vår butik i Örebro har upphört, men vi erbjuder fortsatt helhetslösningar inom tryck och relaterade tjänster som förenklar din vardag. Vi har öppet dygnet runt i webshopen, offertförfrågan och kontakt via vår webbplats.

Du är varmt välkommen att kontakta oss och boka ett möte i Stockholm, alternativt boka ett möte så kommer vi ut till dig.

Vi hjälper både stora och små kunder med såväl vanliga som ovanliga beställningar. Oavsett vad så distribuerar vi dem direkt till dig. Om du behöver en ny omgång kontorsmaterial eller vill diskutera helhetslösningar till nästa mässa så finns vi här med vår kunskap.

Printar ritningar till några av Örebros största byggen

Ritningar och byggprojekt är något vi värnar särskilt om. Arkitektkopia har producerat ritningar sedan 50-talet vilket gör att vi sitter på en svårslagen erfarenhetsbank. Därför är vi bland annat totalleverantör av ritningar och trycksaker till Byggbolaget (numera en del av Consto-koncernen). Vi koordinerar inte bara beställningar utan har även haft utbildad personal på plats som ansvarat för versionshantering och ritningsrum. Tillsammans med NCC levererar vi också ritningar till nybyggnationen av Universitetssjukhuset i Örebro.

Vassa på kampanjhantering och event

När du väljer oss som samarbetspartner får du ett leveranssäkert tryckeri med gedigen erfarenhet av kampanjhantering. Vi tillhandahåller bland annat allt kampanjmaterial till Marieberg Galleria vilket innebär löpande produktion av vepor, affischer, skyltar med mera. Kanske minns du också när kungafamiljen och Örebro kommun firade att det var 200 år sedan Jean Baptiste Bernadotte valdes till svensk tronföljare i just vår stad? Trycksakerna till det eventet kom från oss det också.

Om du har frågor eller funderingar är det bara att kontakta vår kundtjänst på 0775-70 50 00.

Vill du ha något annorlunda?

Vi har gedigen erfarenhet av kundunika lösningar och antar ständigt nya utmaningar. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi hittar en lösning