Välkommen till Arkitektkopia

Vi hjälper stora och små företag att synas!

Beställ eller
begär offert

I vår strävan att alltid effektivisera och förbättra oss har vi centraliserat vår verksamhet. Därför har vår fysiska butik i Södertälje upphört, men vi erbjuder fortsatt helhetslösningar inom tryck och relaterade tjänster som förenklar din vardag.

Du beställer som vanligt via webben eller telefon med såväl kundtjänst som din personliga kontaktperson. Om du har frågor eller funderingar är det bara att kontakta oss på 0775-70 50 00. Det spelar ingen roll vilket lokalkontor du kontaktar om du behöver hjälp. Vi tar alltid hand om dina beställningar och distribuerar dem till dig – oavsett var i landet du befinner dig.

Du är varmt välkommen att kontakta oss och boka ett möte i Stockholm, alternativt boka ett möte så kommer vi ut till dig.

Vi hjälper både stora och små kunder med såväl vanliga som ovanliga beställningar. Oavsett vad så distribuerar vi dem direkt till dig. Om du behöver en ny omgång kontorsmaterial eller vill diskutera helhetslösningar till nästa mässa så finns vi här med vår kunskap.

 

Vi tar oss an både stora och små projekt

Vi har gedigen erfarenhet och hjälper dagligen kunder med allt från digitaltryck och ritningshantering till expoprodukter. Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer med personlig service som ledord. Det gör vi genom att lära känna er verksamhet och därefter skräddarsy lösningar efter era behov.

Vi har printat och monterat många av de staketvepor, banderoller och skyltar som du ser på olika ställen i Södertälje. När det är dags för dig att vara med på mässor skapar och designar vi unika montrar som får dig och ditt varumärke att synas, även i större projekt.

Kontakta oss

Vi ser fram emot att hjälpa dig med såväl vanliga som ovanliga beställningar. Vi distribuerar dem också direkt till dig. Kontakta oss eller boka in ett möte så kommer vi och besöker dig och ditt företag.

 

Hitta hit

Besöks-och postadress
Morabergsvägen 33C
152 42 Södertälje

Öppettider

Vill du ha något annorlunda?

Vi har gedigen erfarenhet av kundunika lösningar och antar ständigt nya utmaningar. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi hittar en lösning