I februari stänger vi butiken för drop in-besök

Välkommen till Arkitektkopia – ditt lokala tryckeri i Uppsala

Vi hjälper stora och små företag att synas!

Beställ eller
begär offert

Välkommen till Arkitektkopias tryckeri i Uppsala. Vi är ett nytänkande serviceföretag inom tryck och grafisk produktion. Här gör vi allt från visitkort och fasadvepor till broschyrer och mässmontrar, vi tar din skiss till färdig produkt och förstår vikten av leveranssäkerhet och kvalitet.

Hitta hit

Besöks- och postadress
Bangårdsgatan 4A
753 20 Uppsala

Öppettider
Vardagar 08.00 – 17.00.
Lunchstängt mellan 12.00 – 13.00.
Helger och röda dagar har vi stängt.

Ditt lokala tryckeri i Uppsala

Hos Arkitektkopia i Uppsala får du en helhetsleverantör som förstår vikten av kvalitet – från produktion till distribution.

 

Vi tar oss an både stora och små projekt

Vi har gedigen erfarenhet och hjälper dagligen kunder med allt från digitaltryck och ritningshantering till expoprodukter. Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer med personlig service som ledord. Det gör vi genom att lära känna er verksamhet och därefter skräddarsy lösningar efter era behov.

Vi har printat och monterat många av de staketvepor, banderoller och skyltar som du ser på olika ställen i Uppsala. När det är dags för dig att vara med på mässor skapar och designar vi unika montrar som får dig och ditt varumärke att synas, även i större projekt. Du kanske har sett vandrarhemmet i form av det gamla Boeing-planet vid Arlanda? Det har vi monterat.

 

Månadens trycksak tog form hos oss

När Uppsala universitet skulle ställa ut på Saco Studentmässa i Älvsjö tog vi fram en mässmonter som dels lyfte deras grafiska profil, dels syntes väl för att bjuda in potentiella studenter. Montern utsågs till månadens trycksak i december 2018.

 

Kontakta oss

Som en del av Arkitektkopia-familjen ser vi fram emot att hjälpa till med såväl vanliga som ovanliga beställningar. Vi distribuerar dem också direkt till dig. Kontakta oss eller boka in ett besöka då vi kommer och besöker dig och ditt företag.

Vill du ha något annorlunda?

Vi har gedigen erfarenhet av kundunika lösningar och antar ständigt nya utmaningar. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi hittar en lösning
Reklam i storformat