Vi har stängt butiken för drop in-besök eller upphämtning av produkter. Se mer info nedan

Välkommen till Arkitektkopia

Vi hjälper stora och små företag att synas!

Beställ eller
begär offert

Välkommen som företagskund till Arkitektkopia. Vi är ett nytänkande serviceföretag inom tryck och grafisk produktion. Här gör vi allt från visitkort och fasadvepor till broschyrer och mässmontrar, vi tar din skiss till färdig produkt och förstår vikten av leveranssäkerhet och kvalitet.

Förändringar hos Arkitektkopia i Växjö

I vår strävan att alltid leverera högkvalitativa produkter med den senaste tekniken kommer vi att effektivisera och centralisera stora delar av vår produktion. Det innebär att vi nu kan hantera större och mer komplexa produktioner på ett bättre sätt. För att kunna erbjuda helhetslösningar och tillgång till hela kraften i Arkitektkopias rikstäckande erbjudande kommer verksamheten på vårt kontor i Växjö att förändras.

 

Större utbud av produkter och tjänster

I Växjö har den fysiska butiken upphört och har inte längre ha öppet för drop in-besök eller upphämtning av produkter. Vår tillgänglighet kommer fortsatt vara hög, t ex via webben, telefon och e-mail. Personliga möten är viktigt för oss och våra säljare prioriterar därför bokade möten. Vi erbjuder också personlig kontakt genom vår Kundservice.

Redan idag producerar vi det du köper på olika platser i landet med koncentrerad produktion på ett färre antal platser.  Det är viktigt för att upprätthålla en god kvalitet och låga kostnader och för att vi ska kunna erbjuda dig helhetslösningar tack vare att du får tillgång till hela kraften i Arkitektkopias rikstäckande erbjudande.

Vi har ett rikstäckande distributionsnät precis som tidigare. Vi kommer fortsätta hålla de avtalade leveranstiderna. Du kommer dock inte längre kunna hämta upp dina trycksaker på vårt kontor i Växjö utan de skickas direkt dit du vill ha dem. Skulle du vilja lämna in produkter så kontakta oss så förser vi dig med frakthandlingar för en enkel och smidig hantering.

Vad innebär det för dig som kund?

Vi fortsätter att serva dig med hela vårt sortiment av produkter och tjänster och du kan ställa frågor och beställa genom följande kanaler:

Offertförfrågan                              offert@arkitektkopia.se

Beställningar via e-mail                  vaxjo@arkitektkopia.se

Beställningar av ritningar                Din Ritning

Beställningar av trycksaker från egen webshop görs precis som tidigare.

Kundservice e-mail kundservice@arkitektkopia.se eller telefon 08-50 60 70 00.

Med vänlig hälsning,

Anders Geralf

0709-93 73 alt. anders.geralf@arkitektkopia.se

Vill du ha något annorlunda?

Vi har gedigen erfarenhet av kundunika lösningar och antar ständigt nya utmaningar. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi hittar en lösning