Välkommen till Arkitektkopia – ditt lokala tryckeri i Växjö

Vi hjälper stora och små företag att synas!

Beställ eller
begär offert

Välkommen som företagskund till Arkitektkopias tryckeri i Växjö. Vi är ett nytänkande serviceföretag inom tryck och grafisk produktion. Här gör vi allt från visitkort och fasadvepor till broschyrer och mässmontrar, vi tar din skiss till färdig produkt och förstår vikten av leveranssäkerhet och kvalitet.

Hitta hit

Besöks- och postadress
Ljungadalsgatan 2D
352 46 Växjö

Öppettider
Vardagar 08.00 – 17.00.
Helger och röda dagar har vi stängt.

 

Ditt lokala tryckeri i Växjö

Arkitektkopia i Växjö är en etablerad leverantör av ritningar och trycksaker. Vi samarbetar mycket med företag inom industrin, men distribuerar också till kommun och landsting. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt kan du vända dig till oss.

 

Med gedigen erfarenhet av byggbranschen

Vårt tryckeri i Växjö har funnits sedan år 2002 och vi är idag ett gäng på tio personer som arbetar här. Vi har stor erfarenhet av att producera ritningar och är med på många håll när det byggs i Kronoberg och Blekinge. Bland våra främsta samarbetspartners finns industri-, bygg- och fastighetsbolag, men vi jobbar också nära både kommun och landsting.

Just nu har vi flera stora projekt på gång. Bland annat hanterar vi ritningarna till bygget av Växjös nya stads- och stationshus, vilket är planerat att stå färdigt vid årsskiftet 2020/2021. Vi är också stolta över att vi var med när vårt domkyrkecentrum byggdes. Det gamla Karolinerhuset utökades då med café, bibliotek och nya salar. Vi samarbetade även med Skanska när de byggde World Trade Center här i stan. Och du känner säkert till ICON – Växjös högsta byggnad med en yta på 37 000 kvadratmeter. Vi levererade ritningarna dit också.

 

Regionens största leverantör av ritningar

Förutom att trycka och leverera ritningar kan vi också hjälpa till att lagra dem. I vårt digitala system Byggnet förvarar vi dokument åt flera projekt i Kronobergsregionen. Här kan alla som är inblandade i byggprocessen enkelt logga in och få tillgång till filerna.

Vi är vana vid att samarbeta med byggbranschen, men levererar också trycksaker till reklambyråer, entreprenörer och eventföretag. För oss spelar det ingen roll vilken storlek ditt företag har – du kan alltid vända dig hit för hjälp med dina projekt.

Claes Nord, Sälj- och produktionsansvarig i Växjö

Claes Nord

Sälj- och produktionsansvarig
0470-34 71 84
0709-93 76 44
claes.nord@arkitektkopia.se

Gun Carlsson, Digitaltryck och prepress i Växjö

Gun Carlsson

Digitaltryck / Prepess
0470-34 71 85
0709-93 76 45
gun.carlsson@arkitektkopia.se

Christer Henrohn, Ritning / Original i Växjö

Christer Henrohn

Ritning / Original
0470-34 71 80
0709-93 76 46
christer.henrohn@arkitektkopia.se

Sebastian Denny - Växjö

Sebastian Denny

Digitaltryck / Efterbehandling
0470-34 71 80
sebastian.denny@arkitektkopia.se

Vill du ha något annorlunda?

Vi har gedigen erfarenhet av kundunika lösningar och antar ständigt nya utmaningar. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi hittar en lösning
Reklam i storformat