• Hem
  • /Moderaterna

Hej Moderaterna

Med våra produkter och tjänster är ni ett steg närmare målet att skapa ett samhälle som är lika för alla.

Moderaternas logotyp

Ulf Kristersson

Valstugor

Vi hjälper er med branding av era valstugor.

Tryckguide för Moderaterna

Variabeldata

Genom vår variabeldatateknik kan du anpassa och personifiera dina utskick.

Flygbild över Sergelstorg och Hötorgsskraporna i Stockholm

Distribution

Vi tar hand om distribution och leverans. Tack vare vår breda spridning över landet löser vi även mer tidskritiska leveranser.

Samarbeta med ett rikstäckande familjeföretag

Det går snabbt till september. Valet närmar sig med stormsteg och därmed också behoven av högkvalitativa trycksaker som tål att skyltas med – både inomhus och utomhus. Vi är ett rikstäckande och familjeägt företag som levererat trycksaker till hela landet sedan 1951. År 2018 är inget undantag.

Ni får bland annat hjälp med:

  • Affischer, flyers, broschyrer och foldrar
  • Diskar, dekaler och mattor till valstugan
  • Banderoller och vepor för de stora budskapen
  • Alla sorters utskick, exempelvis direktreklam med variabeldata
  • Monterlösningar
  • Lager och logistik
  • 3D-print

Valstugans tryggaste partner

Det är en konst att hitta lösningarna som gör att ett budskap hamnar i blickfånget. Era valstugor är kanske den viktigaste samlingsplatsen under valspurten. Det är där de stora frågorna får utrymme att besvaras. För att göra budskapen rättvisa krävs en sammanhållen kommunikation vilket vi gärna hjälper er att producera. Eftersom vi har stor erfarenhet av att ta fram speciallösningar är det bara er fantasi som sätter gränserna. Våra kunniga experter guidar er rätt vad gäller produkt, materialval och format.

Din självklara helhetspartner

Vi gör hela kittet; från mattan på golvet till vepan på väggen. Vi trycker broschyrerna, packar dem i broschyrställ och distribuerar dem till er. Vi förser er med diskar som enkelt fälls upp när den packas ned kan den med fördel användas som transportbox. Vi hjälper er med allt från sadelskydd till de mer omfattande jobben som foliering av bilar.

Vi kan lagerhålla och distribuera allt löpande så att ni slipper hålla ordning på logistiken. Ge oss schemat så ser vi till att allt är där. Eftersom vi finns på flera orter runtomkring i landet är vi alltid tillgängliga om ni vill bolla något med oss.

Vi klimatkompenserar dina trycksaker

Miljön är ständigt i fokus. Vi klimatkompenserar alla trycksaker genom trädplantering i Afrika och vi kör klimatneutral el. Våra största enheter är också Svanen-märkta. Läs mer om vårt miljöarbete.

Moderaterna, vi hjälper er

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
Välkommen till en värld av trycksaker - Arkitektkopia