• Hem
  • /Nu förstärker vi vår säljorganisation med Key Account Manager/Utesäljare

Key Account Manager/Utesäljare

Nu förstärker vi vår säljorganisation med Key Account Manager/Utesäljare

Lämna in din ansökan

Heltid

 

Stockholm, Göteborg & Malmö

 

 

Om Arkitektkopia

Arkitektkopia är ett av de ledande företagen i den grafiska branschen. Vi genomgår stora förändringar från ett produktionsfokus med ett utbud av trycksaker till att mer leverera helhetslösningar för kommunikation. Att kontinuerligt leverera produkter och tjänster som möter ett förändrat kundbeteende och köpmönster kräver nya affärsmodeller. Vi står inför flera utmaningar i att förändras och anpassa oss till en mer kundfokuserad verksamhet genom att sälja kompletta lösningar producerade både internt och externt, istället för enstaka produkter.

Arkitektkopia har en gedigen produkt- och tjänsteportfölj som vänder sig till företag inom ett brett spann av branscher. Vi gör det möjligt för våra kunder att kommunicera effektivare med hjälp av innovativa helhetslösningar för tryckt och digital kommunikation.

 

Arbetsuppgifter

Som Key Account Manager/Utesäljare inom Arkitektkopia brinner du för försäljning och drivs av att skapa lönsamma affärer genom goda kundrelationer på en föränderlig marknad. Du ansvar för utvecklingen av affären med nya och befintliga kunder. Du kommer att ha kund-, avtals- och budgetansvar för din kundportfölj. Därför söker vi nu efter en säljare med goda dokumenterade säljresultat. Du förstår kundens verksamhet och behov och kan utifrån det föreslå och sälja in lösningar som är bra för båda parter.

Du trivs med att komma in högt upp i värdekedjan och sälja värdebaserat. Tillsammans med kunden identifierar du nya affärsmöjligheter med fokus på lönsamhet och tillväxt.  I säljrollen ingår även att systematisk arbeta med leadsbearbetning och vi ser gärna att du sedan tidigare har vana av att arbeta med CRM-verktyg. I tjänsten finns tydliga sälj mål.

Du kommer i huvudsak att vara ute hos kund. Vi är en nationell säljorganisation och eftersom vi arbetar med ramavtal för större kunder kan tjänsteresor i övriga landet förekomma.

 

Din profil

Vi ser gärna att du har minst fem års erfarenhet av försäljning och som Key Account Manager/utesäljare. Det är särskilt meriterande om du har arbetat med försäljning av kommunikationsrelaterade produkter, tryckt eller digitalt. Vi ser också att du drivs av att göra komplexa affärer där du gör behovsanalyser, har god förhandlingsvana och grundläggande kunskaper i affärsjuridik. Att ge god service och skapa nöjda kunder är en självklarhet för dig. För att trivas i rollen så är det viktigt att du är engagerad, resultatorienterad och självgående. Du har en positiv grundsyn och du brinner för att lyckas i ditt arbete.

 

Vi erbjuder

Arkitektkopia erbjuder arbete i en spännande, utvecklande och föränderlig bransch där kunders förväntningar och behov ändras och skapar nya utmaningar och möjligheter. Vi erbjuder en positiv företagskultur där alla förutsättningar finns på plats för att lyckas i form av ett starkt varumärke, kompetenta kollegor och våra värderingar; pålitliga, påhittiga och personliga.

Körkort är ett krav och vi erbjuder möjlighet till tjänstebil. I tjänsten ingår resor och övernattning kan förekomma ibland.

Placeringsort: Stockholm, Malmö, Göteborg

Välkommen med din ansökan ställd till rekrytering@arkitektkopia.se senast den 16 juni 2023. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Har du frågor om tjänsten kontakta Tobias Kungberg, chef för Utesälj på telefon 070-993 70 13.