Burger King, Sverige

”Snyggt tryck och säker leverans är för oss lika viktigt som nygrillade burgare!”

– Arkitektkopia har länge varit en säker och pålitlig samarbetspartner till oss och producerar kontinuerligt vårt kampanjmaterial till alla 100 restauranger runt om i landet. Varje kampanj innehåller allt från menytavlor som vi trycker på ljusfilm eftersom tavlorna är bakbelysta till roll-ups, affischer, banderoller och bordsryttare.

– Fördelen med Arkitektkopia är att de har kunnig personal och ett välfungerande produktionsflöde vilket gör att hela arbetsprocessen går smidigt, de har erfarenhet helt enkelt och det behövs då det är mycket logistik. De har även hjälpt oss hitta de mest kostnadseffektiva och bästa lösningarna gällande material och leverans vilket så klart blir viktigt då vi trycker så pass stora upplagor.

Hur ser ni på samarbetet?
– Vi är väldigt nöjda med vårt samarbete med Arkitektkopia. De ger oss ett smidigt produktionsflöde och smidig service på nationell nivå och då vi också har restauranger i hela landet så är det en fördel att Arkitektkopia har många lokala kontor.

Sarah Ekwall, Marketing Manager, Burger King Sweden

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Gillar du oss på Facebook så gillar vi dig! Dessutom får du se inspirerande tryck och ta del av det som händer på våra kontor.

Säg hej!

Intresserad av att förverkliga en idé? Kom in på en kopp kaffe eller lämna dina uppgifter så hör vi av oss.

  • Tel eller e-post