Kundreferenser

För referenser inom byggbranschen, se http://byggfolio.se/arkitektkopiaab/stockholm/

Svenska Fotbollsförbundet

Löste problemet på ett par timmar

– Arkitektkopia är framförallt vår partner när det gäller expoprodukter, utställningssystem och utomhusexponering. De trycker allt från rollups, banderoller och skärmar till arenaskyltar.

– För oss är det en stor fördel att kunna samarbeta med ett företag som har en central verksamhet med lokal förankring. Det känns tryggt om det skulle uppstå speciella behov.

– Inför vår landskamp mot Serbien innan EM hade vi en partner som klev in sent. Då behövde vi snabbt få fram nya skyltar. Arkitektkopia fick inte underlaget förrän på själva matchdagen, men de lyckades ändå fixa det på ett par timmar.

Hur ser ni på samarbetet?

– Vi är väldigt nöjda med samarbetet. Vi får fantastiskt bra service! De förstår våra behov och kan även hjälpa oss att styra våra idéer och önskemål rätt.

Robil Haidari, Key Account Manager, Svenska Fotbollsförbundet

Hi3G (3)

Ett alert och hjälpsamt företag

– Jag ansvarar för all kommunikation i våra butiker och mot återförsäljarna. Jag jobbar med extremt tighta deadlines, eftersom vi måste anpassa oss till marknaden. Vi kan få ett erbjudande på morgonen som ska ut i butikerna dagen efter.

– Arkitektkopia hjälper mig dagligen med alla våra kampanjer. De trycker våra posters, vepor och broschyrer. De kan även hjälpa oss att skicka ut materialet till butikerna.

– Samarbetet fungerar mycket bra! Arkitektkopia är alerta och mycket hjälpsamma. I telecomvärlden kan det bli snabba förändringar, vilket Arkitektkopia inte upplever som ett problem. De är snabba på eventuella korrigeringar. Det är heller aldrig några diskussioner om något behöver rättas till.

Finns det någon speciell händelse som du vill nämna i ert samarbete?

– Vi skulle ha en kampanj på en lördag. Allt var planerat, men vår reklambyrå la ut annonsen en dag för tidigt. Då hjälpte Arkitektkopia oss att få ut materialet till butikerna tidigare.

Ulrika Bengtsson, Ansvarig för Trade Marketing, 3

Silf Competence AB

Vi känner oss som en viktig kund

– Jag sköter administration kring våra utbildningar, vilket innebär att jag gör allt från att boka lärare och hotell till att beställa material från Arkitektkopia.

– Arkitektkopia hjälper oss främst med kopiering av vårt kursmaterial, deltagarpärm samt lärarpärm, men de plockar även ihop övrigt material som ska till våra utbildningar, som böcker, filmer, spel, avtal, pennor, block och broschyrer. De hjälper oss även att trycka upp papper, kuvert och rollups.

– Vi har en öppen dialog med Arkitektkopia och ett nära samarbete där vi känner oss som en viktig kund. De lyssnar på oss och tar till sig våra synpunkter. Tillsammans arbetar vi hela tiden på att förbättra, förenkla och snabba på processerna.

Hur kom du i kontakt med Arkitektkopia?

– Vi letade efter en leverantör som kunde ta över helhetsansvaret för kopiering samt packning av våra utbildningar. Arkitektkopia var den leverantör som passade oss bäst.

Yvonne Anfält, Kursadministratör och IT-ansvarig, Silf Competence AB

Newsec

Ritningar samlas i Byggnet Access

– Mitt jobb går ut på att förhandla, teckna avtal och vara kontaktperson till våra leverantörer. Jag har bland annat tecknat vårt avtal med Arkitektkopia.

– Vi anlitar Arkitektkopia när vi behöver hjälp med plottning, skanning, kopiering och distribution av ritningar.

– Vi använder oss även av Arkitektkopias portal Byggnet Arkiv samt Byggnet Projekt. Det är användarvänliga verktyg för lagring av ritningar i förvaltningsskedet och en projektplats för all information som rör ett visst byggprojekt. Vi driver dagligen en mängd olika projekt, så det är en fördel om vi kan ha allt samlat och uppdaterat på ett och samma ställe.

Har du något ytterligare du vill nämna om samarbetet med Arkitektkopia?

Samarbetet med Arkitektkopia fungerar bra och den digitala hanteringen av ritningar innebär stora fördelar för både Newsec AM och våra uppdragsgivare. För att ytterligare förstärka samarbetet kommer vi under hösten att gemensamt anordna utbildningar i Byggnet Acess för våra förvaltare.

Jan-Erik Holmgren, inköpsansvarig, Newsec

Veidekke

Praktisk beställningsportal i vårt intranät

– Arkitektkopia hjälper oss i huvudsak med utskrifter och plottning av ritningar och handlingar. De tar även fram arbetsplatsskyltar åt oss.

– Arkitektkopia har en praktisk beställningsportal i vårt intranät. Det gör att vi enkelt kan beställa allt material via portalen. Allt sker digitalt, vilket sparar mycket tid. Framförallt blir det en betydligt enklare hantering av ritningarna.

– Vi har alltid samarbetat med Arkitektkopia när det gäller kopiering av ritningar. Samarbetet fungerar mycket bra!

Finns det planer på att använda fler av Arkitektkopias tjänster?

– Vi upplever att Arkitektkopia har många bra produkter, tjänster och applikationer. För närvarande arbetar vi tillsammans med Arkitektkopia för att se om vi kan integrera fler applikationer i vårt system.

Peter Gagner-Geeber, Avtalsansvarig, Veidekke

Atrium Ljungberg

Med Byggnet kan vi fokusera på vårt jobb

– På Atrium Ljungberg använder vi oss av Byggnet, Arkitektkopias system för webbaserad dokumenthantering. Det är ett praktiskt redskap som hanterar en stor flora av dokument. Vi slipper att ta upp lagringsutrymme på våra egna servrar, vilket minskar en stor del av vår administration.

– Med Byggnet kan vi helt och fullt ägna oss åt att få våra entreprenörer att bygga bra hus. Det är där vi ska ha fokus.

– Vi använder även applikationen Viewer för att få en snabb överblick över dokument i olika filformat. Arkitektkopia hjälper oss även med en stor mängd kopiering.

Hur länge har ni samarbetat med Arkitektkopia?

– Arkitektkopia har hjälpt oss med kopieringen i många år! Sedan ett antal år tillbaka har vi ett avtal som ska bidra till ekonomisk och administrativ långsiktighet för bägge parter.

Per Elias, Projektledare, Atrium Ljungberg
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Gillar du oss på Facebook så gillar vi dig! Dessutom får du se inspirerande tryck och ta del av det som händer på våra kontor.

Säg hej!

Intresserad av att förverkliga en idé? Kom in på en kopp kaffe eller lämna dina uppgifter så hör vi av oss.

  • Tel eller e-post