• Hem
  • /Printoperatör

Printoperatör

Arkitektkopia söker en printoperatör till Digitaltryck med placering i Bromma/Stockholm.

Lämna in din ansökan

Skiftarbete

 

 

Stockholm

 

 

Om Arkitektkopia

Arkitektkopia är ett av de ledande företagen i den grafiska branschen. Vi genomgår stora förändringar från ett produktionsfokus med ett utbud av trycksaker till att mer leverera helhetslösningar för kommunikation. Att kontinuerligt leverera produkter och tjänster som möter ett förändrat kundbeteende och köpmönster kräver nya affärsmodeller. Vi står inför flera utmaningar i att förändras och anpassa oss till en mer kundfokuserad verksamhet genom att sälja kompletta lösningar producerade både internt och externt, istället för enstaka produkter.

Arkitektkopia har en gedigen produkt- och tjänsteportfölj som vänder sig till företag inom ett brett spann av branscher. Vi gör det möjligt för våra kunder att kommunicera effektivare med hjälp av innovativa helhetslösningar för tryckt och digital kommunikation.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten som printeroperatör/prepress till Digitaltryck innebär att du primärt kommer att bemanna våra printar men även jobba en del på prepress. Periodvis är det hög arbetsbelastning och man måste stundtals hantera ett högt tempo. Produktionsteamet som man är en del av består av 35 medarbetare varav 3 Teamledare.

Tjänsten innebär skiftarbete med kvällstjänstgöring var tredje vecka.

 

Din profil

Vi söker en person med erfarenhet som printoperatör och med kunskap om prepressarbete. Har du erfarenhet att ha jobbat med Xerox iGen eller andra Xerox printar är det meriterande men ej ett krav. Grafisk utbildning, att ha jobbat med prepress, van användare av Adobe Acrobat, PitStop eller andra grafiska program, kunskap om PostSort och erfarenhet från NAV/Printvis är också en merit. För att lyckas i rollen söker vi dig som är professionell, strukturerad, utåtriktad och som motiveras av möjligheten att utvecklas. Du känner dig bekväm i gruppsammanhang. Du tar ansvar för ditt eget arbete men även gruppens arbete och har förmågan att själv söka upp information.

Anställningen är en provanställning med möjlighet till en tillsvidareanställning med tillträde under maj/juni 2022.

 

Vi erbjuder

Arkitektkopia erbjuder arbete i en spännande, utvecklande och föränderlig bransch där kunders förväntningar och behov ändras och skapar nya utmaningar och möjligheter. Vi erbjuder en positiv företagskultur där alla förutsättningar finns på plats för att lyckas i form av ett starkt varumärke, kompetenta kollegor och våra värderingar; pålitliga, påhittiga och personliga.

Välkommen med din ansökan ställd till rekrytering@arkitektkopia.se senast den 10 juni 2022. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Har du frågor om tjänsten kontakta avdelningschef José Gomes, på tfn 08-50 60 71 62.