• Hem
  • /Trycksaker A-Ö

Trycksaker A-Ö

Välkommen till en värld av trycksaker

Gå med i
vårt digitala
nätverk

Tryck hos Arkitektkopia

Vi är ett nytänkande serviceföretag inom digitalt tryck och grafisk produktion och gör allt från visitkort, affischer och broschyrer till fasadvepor och mässmontrar, vi tar din idéskiss till färdig produkt och förstår vikten av leveranssäkerhet och kvalitet.

Oavsett om du behöver trycksaker för att synliggöra ditt företags identitet, nå ut med ert budskap eller användas i utbildningssyfte har vi rätt produkter för dig. Arkitektkopia sitter på lång erfarenhet av att producera trycksaker till sina kunder som skapar stolthet, bygger varumärket och kommunicerar på ett effektivt sätt.

Tack vare att vi kan trycka allt material hos oss kan vi också kvalitetssäkra hela produktionskedjan – från original till färdig trycksak. Det innebär att du som kund alltid får trycksaker som håller måttet. Bolla gärna idéer med oss. Tillsammans skräddarsyr vi lösningar efter dina önskemål.

Skapa en exklusiv känsla med CMYK+

Med CMYK+ har vi möjligheten att trycka i vitt, silver, guld och klarlack och därmed skapa produkter med en lyxig finish. Om du vill att ditt tryckmaterial ska stå ut i mängden är detta något för dig. Inbjudningskort lyser upp med en yta i guld, reklamutskick drar ögonen till sig med detaljer i klarlack och produkter blir perfekt återgivna med tryck i silver.

Närmare 70 års erfarenhet

Arkitektkopia startades 1951 och är ett av Sveriges största tryckerier, bolaget är fortfarande privatägt av samma familj som en gång startade det. Sedan starten har vi förvärvat omkring 200 bolag och idag arbetar omkring 300 personer inom bolaget, samtliga med målsättningen att förenkla och förekomma kundens utmaning.

Vi finns på 25 orter runt om i Sverige, vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa servicen med en personlig kontakt i ditt närområde.

Web2Print

Med vår webbaserade lösning Web2Print kan du dessutom effektivisera beställningsflödet av trycksaker. Det här är särskilt smidigt för trycksaker som du har återkommande behov av, exempelvis visitkort och block. Utifrån er grafiska profil skapas dynamiska mallar som gör att flera på företaget kan beställa, både lätt och rätt.

Vi lagerhåller era trycksaker

Om ni exempelvis har återkommande utbildningar eller mässor men inte har plats för ert material lagerhåller vi det gärna åt er och distribuerar vid behov.

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Välkommen till en värld av trycksaker - Arkitektkopia