Black Friday-paket

För dig som vill ha en helt färdig lösning har vi ett komplett kampanj­paket för 6995:- exkl moms, inklusive en handspritsautomat

Är du redo
för Black
Friday?

Allt kampanjmaterial i bilden ingår i paketet

Paketerbjudande

Vi satt ihop ett färdigt paket inför er Black Friday-kampanj*. Genomtänkt och färdigt att sättas upp i butiken. Som en bonus levererar vi en handspritsautomat för ett extra säkert shoppande på Black Friday. I ett paket ingår: 2 st 2Stand, 5 st affischer, 5 st golvdekaler, 5 st fönsterdekaler och en handspritsautomat, se detaljerna nedan.

Pris: 6 995 kr exkl moms – Fri frakt inom Sverige

* Kampanjen gäller så långt lagret räcker, dock längst till 27/11-20

Det som ingår i paketet

2 st – 2Stand

Skylta med kampanjen redan vid ingången

En fristående skyltlösning som levereras med tillhörande fot och kan placeras fristående på golvet eller kan träs över en larmbåge (max 90 cm omkrets)​.

Storlek 50 x 180 cm.

5 st – Fönsterdekaler, runda 37 cm

Väck uppmärksamhet i skyltfönstret

Transparenta självhäftande dekaler som du fäster på insidan av fönstret. Enkla att montera och lätt att ta bort utan att lämna kvar limrester på ytan när kampanjen är över.

Storlek 37 cm i diameter

5 st – Golvdekaler, runda 37 cm

Reklam på golvet

Golvdekalerna fäster på de flesta underlag som betong, trä, plattor och mattor med kort lugg. Dekalerna har en halkfri ytbehandling och lämnar inga rester när de tas bort efter kampanjen.

Storlek 37 cm i diameter

5 st – Affischer

Affischera i butiken

Affischerna levereras komplett med lister och krokar för en enkel upphängning på valfri plats i butiken.

Storlek 50 x 70 cm

1 st – Handspritsautomat inkl A3 skylt

Tänk på hygienen för en extra säker shopping

Handspritsautomaten är sensorstyrd och portionerar ut handsprit utan att man behöver trycka eller vidröra något. Den levereras komplett med batterier, totalt 5 liter DAX Clinical handdesinfektion (flytande) och en informationsskylt i storleken A3.

Enkel att montera och fylla på, se instruktionsfilm nedan.

Med en färdig layout sparar du både tid och pengar, vi har redan gjort klart allt originalarbete. Vi har även valt ut produkter för butiksprofilering som inte ska kräva montörer utan lätt kan monteras av butikspersonalen. Vi värnar om allas säkerhet i dessa tider och paketerar med en sensorstyrd handspritsautomat.

Skapa en egen kampanj

Vill du hellre profilera din egen Black Friday-kampanj har vi mallar tillgängliga för nedladdning. Skapa dina egna tryckfärdiga original utifrån vara mallar och skicka in dem till oss så sköter vi resten.

Läs mer
Välkommen till en värld av trycksaker - Arkitektkopia