Arkitektkopias VM-kalender

Följ fotbolls-VM i Ryssland, direkt från fikarummet

Beställ VM-
kalendern,
helt gratis!

Vi anpassar designen efter ditt favoritlag

Att se resultat av det man gör på jobbet är roligt. Men att se resultat av det hela världen gör när man är på jobbet är ännu roligare. Med Arkitektkopias VM-kalender blir det både roligare och enklare för dig och dina kollegor att följa fotbolls-VM tillsammans.

Få full koll på spelschemat

Med vår VM-kalender får du full koll på samtliga matcher, TV-kanaler och avsparkstider – och när det vankas slutspel är det bara att vända på kalendern till slutspelssidan. Oavsett vilket lag du håller på anpassar vi, genom att variabeltrycka, kalendern efter dina önskemål. Kalendern trycks sedan på ett högkvalitativt 240-gramspapper i storleken 640 x 297 mm – eller perfekt-för-fikarummet-formatet, som vi kallar det. Bara att hänga upp och fylla i.

Personifiera med er logotyp

Ge VM-kalendern en personlig touch genom att ladda upp er logotyp vid beställningen. Den kommer placeras på slutspelssidan och ersätter den svarta platshållaren ”Din logga här!”. Logon placeras mot vit bakgrund med en viss ram som marginal, för bästa resultat bör du därför inte lägga till någon egen ram. Rekommenderade mått är 80×60 mm med färgprofilen CMYK och filformatet EPS, AI, PNG eller JPG. Laddar ni inte upp någon logotyp så kommer istället standardlogon ”Välkommen till en värld av trycksaker” placeras där.

Tydligare än så blir det inte. Arkitektkopias VM-kalender skickas såklart direkt till er arbetsplats. Skulle du föredra en digital version så finns standardvarianten som PDF.

Kampanjen är nu avslutad och kalendrarna kommer dyka upp lagom tills VM drar igång.
Vid frågor, kontakta marknad@arkitektkopia.se.