GöteborgsOperan

Expomaterial som sätter dansen, operan och musikalen i blickfånget.

Helhets­lösning
för allt
expomaterial

Kunden

GöteborgsOperan är ett helägt aktiebolag inom Västra Götalandsregionen med ett tydligt uppdrag: att ge alla invånare tillgång till opera, dans och musikal. GöteborgsOperan invigdes 1994 och ligger vid Lilla bommen i Göteborgs hamn.

Utmaningen

GöteborgsOperan har stora ytor både inomhus och utomhus som löpande under året kläs med budskap som synliggör deras kulturutbud. Materialen måste ofta tåla väderslitage.

Lösningen

Helhetslösning av expomaterial inklusive lagerhållning och distributionsansvar av samtliga vepor.

Helhetslösning av expomaterial

Vårt samarbete med GöteborgsOperan har kommit att inbegripa all produktion av deras expomaterial. Det rör sig om allt från de inspirerande fasadveporna och fönsterfolieringen till staketvepor i caféet och sponsortavlor i entrén. Varje år tas mängder av trycksaker fram, allt för att belysa och marknadsföra det utbudet av dans, opera och musikal som de tillhandahåller. Med hög produktion kommer också höga krav på smidighet och kvalitet.

– Vi har väldigt bra kontakt med Arkitektkopia. De är snabba, leveranssäkra och prisvärda och vi har hittat ett sätt att samarbeta som skapar bra flöden.
Charlott Moberg, Marknadskoordinator på GöteborgsOperan

En ovärderlig kontaktyta

När man sitter med ansvaret för majoriteten av de riktigt stora trycksakerna är det skönt att ha ett bollplank som både kan guida och komma med förslag på lösningar. En samlad kontaktyta där alla frågetecken kanaliseras och löses. Vårt samarbete har under åren blivit till ett riktigt givande partnerskap. Vi har koll på historiken och vet vad som är beställt vilket minimerar behovet av att alltid förklara detaljer i beställningen.

– Den absolut största vinsten är att jag har en kontaktperson som finns där hela tiden, det är ovärderligt.
Charlott Moberg, Marknadskoordinator på GöteborgsOperan

Ljuslåda för GöteborgsOperan

GöteborgsOperan har en spännande mix av material och format

Kollar skicket och monterar

Utöver tryck så lagerhåller och distribuerar vi också alla vepor. Vanligtvis lagerhålls produkterna i cykler på ett år. När operans säsong är slut går vi tillsammans igenom vad som ska behållas till nästa år. Det är också i den vevan som vi säkerställer skicket på materialet. De mindre tids­känsliga veporna som används år från år byts endast när väder och vind gått hårt åt dem. Vi fixar även montaget – en lösning som gjort att GöteborgsOperan kan lägga tid på annat än att hitta, boka, koordinera och kontrollera montörer.

Vi säger bara vad, var och när vi vill ha något och Arkitektkopia fixar det.

Charlott Moberg Marknadskoordinator på GöteborgsOperan

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.