Marknads­material

Alla trycksaker du behöver för att lyckas med din marknadsföring plus några till.

Skräddarsydda
trycksaker för
alla tillfällen

Mer om marknadsmaterial

Marknadsmaterial är samlingsnamnet på i princip alla trycksaker som du behöver för att nå ut med ditt budskap. Det innebär allt från broschyrer, foldrar, flyers, vepor, rollups och affischer till block, etiketter, visitkort, dekaler och dekor.

Nå fler med variabeltryck

För visst krävs det bredd för att kommunicera ett budskap. Ditt material ska förmodligen både informera och hjälpa kunderna men också fånga deras uppmärksamhet och väcka deras nyfikenhet. Det kanske ska öka kännedomen om ditt varumärke eller marknadsföra en specifik kampanj eller ett event. Några produkter kanske kräver variabeltryck medan andra ställer höga krav på papperstyp och efterbehandlingsmetod. Oavsett behov står vår långa erfarenhet till ditt förfogande.

Tjänsterna som förenklar din jobbvardag

Vi är vana att skräddarsy trycksaker efter dina målgrupper. Dagligen producerar vi marknads­material i både stora och små upplagor med hjälp av digitaltryck och offset. Vår ateljé är alltid redo att rycka in om du behöver hjälp med original, layout, bildretuschering, illustrationer eller exempelvis förpackningsdesign. Allt för att du ska kunna förverkliga dina idéer.

Tack vare att vi kan trycka allt material hos oss kan vi också kvalitetssäkra hela produktionskedjan – från original till färdig trycksak. Det innebär att du som kund alltid får trycksaker som håller måttet.

Och just det, om du har platsbrist i förråden så lagerhåller vi gärna ditt material och distribuerar det vid behov.

Vill du ha en helhetslösning?

Vår helhetslösning hjälper dig med ditt kampanjmaterial hela vägen från planering och produktion till samordning och distribution – så att du kan fokusera på det du är bäst på.

Kontakta oss för mer info
Kampanjhantering