Broschyrer

Det behändiga formatet som ger gott om utrymme för ditt budskap

Lagom med
plats för text
och bild

Därför ska du välja broschyrer

Broschyrer lämpar sig ypperligt när du har lite större mängder information. Det kan exempelvis handla om att du vill få utrymme att brodera ut ett resonemang som annars blir oförståeligt på en flyer. Kanske vill du även få gott om plats för bilder. Broschyrerna är riktiga trotjänare på allt från mässor till receptioner och vid kundmöten. Det behändiga formatet gör det möjligt för mottagaren att ta med produkten i väskan.

 

Standardformat och tryckteknik på broschyrer

De vanligaste formaten är A4 och A5, både stående och liggande, men vi hjälper dig givetvis att göra andra format också. Allt trycks i både stora och små upplagor. Du får alltid snabbt och kostnadseffektivt producerade broschyrer som kan levereras direkt till dig. Du slipper lager­kostnader och broschyrer med inaktuell information som dammar igen på hyllorna. Vi förordar alltid print-on-demand, det vill säga att ni bara trycker det antal som ni har behov för stunden. Om du behöver hjälp med originalarbetet står vår ateljé till ditt förfogande. Glöm inte att beställa med ett broschyrställ för maxad exponering av dina broschyrer.

 

Visningsbroschyrer – mäklarens bästa vän

Vid försäljning av bostäder är visningsbroschyren ett måste. Det är där all nödvändig information samlas för att locka potentiella köpare att gräva djupt i plånboken. Vi producerar broschyrerna till hela mäklarkedjor och vet vikten av att kunna leverera snabbt och med hög kvalitet. Tack vare vår rikstäckning kan du som mäklare hämta ut dina visningsbroschyrer på någon av Arkitektkopias lokalkontor, annars skickar vi dem självklart direkt till dig.

 

Efterbehandling

Vi har möjlighet att efterbehandla broschyren efter dina behov. Vanligast är att laminera pappret för att få en exklusivare känsla.

 

Lager och leverans

För dig som har återkommande event under året och behöver broschyrerna levererade löpande, kanske till flera olika platser, så är vår lager och logistik-tjänst lösningen. Läs mer om lager och logistik

 

Och ja, det är skillnad på broschyrer och foldrar

Dessa två snarlika produkter blandas ofta ihop. Här kommer därför skillnaden, i kortformat:

  • Foldrar: är ark som viks en eller flera gånger och görs normalt i A4- eller A5-format. Läs mer om foldrar
  • Broschyrer: består av flera ark som är vikta på mitten och är häftade i ryggen.

Kontakta oss om du vill bolla idéer kring vilken typ av broschyr som skulle gynna ditt budskap.

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare