Flyers & Informations­blad

Vi trycker flyers som når ut med ditt budskap

För snabba
och enkla
budskap

flyers

Flyers i olika format

Vi hjälper er med göra en unik flyer eller informationsblad så att ni kan visa upp ert budskap på bästa sätt. Kanske med en annorlunda form eller kul färg? Beställ

Flyers

Sprid ditt budskap

Reklamblad är ett perfekt sätt att sprida sitt budskap på. Beställ

Flyers för snabba budskap

Flyers, eller informationsblad, är mycket vanligt i anslutning till mässor och event och lämpar sig bra för budskap som man snabbt ska kunna ta till sig, exempelvis teasers om en kommande föreläsning på ett evenemang. Det behändiga formatet gör det lika smidigt för dig att dela ut dem som för mottagaren att snabbt skumma igenom budskapet.

 

Stick ut med färg och form

För att få önskad effekt på din flyer bör du se till att sticka ut. Att använda sig av starka kontrasterande färger kan vara en bra början, men överväg också dubbelsidigt tryck och något mer iögonfallande material. Vill du sticka ut med en lyxigare flyer i blänkande guld eller glittrande silver kan du skapa wow-faktor med CMYK+. Vår ateljé är experter på just detta och hjälper dig att gå från idé till färdig produkt.

 

Anpassa budskapet på din flyer

För att effektivisera produktionen och ge dig en så träffsäker produkt som möjligt så rekommenderar vi tryck med variabeldata. Att trycka reklamblad med variabeldata ger dig möjlighet att ändra delar av budskapet även fast allt trycks i en och samma veva. Det är bra för både plånboken och miljön. Det här kommer väl till pass om du till exempel har flera händelser i din monter under ett evenemang, då kan du trycka upp informationsblad för samtliga utan att betala flera startavgifter. Självklart kan du själv styra antalet av varje enskild variant så du slipper betala för onödigt spill.

Ett annat populärt användningsområde är att variabeltrycka unika QR-koder. Med hjälp av dessa kan du A/B-testa flera olika designer på din flyer och få data över vilken som fungerat bäst.

 

Format på flyers

En flyer är behändig att hålla i handen men formatet kan variera och du bör välja en storlek som passar för ditt innehåll. De klassiska A-formaten A4 – A6 fungerar alltid som en flyer medan ett menyblad för en restaurang med fördel kan tryckas på ett mer avlångt format till exempel 105 x 297 mm. Ibland kan även ett fyrkantigt format vara mer fördelaktigt. Variationen på format är stor och nedan listar vi vanliga format på flyers men är du ute efter ett annat format står vi gärna till hjälps.

Vanliga mått på flyers

Storlek
A4 (210 x 297 mm)
A5 (148 x 210 mm)
A6 (105 x 148 mm)
105 x 297 mm
99 x 210 mm
148 x 148 mm
210 x 210 mm

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare