Direktreklam

Det effektiva sättet att nå ut med budskapet. Vi hjälper dig optimera din direktreklam med variabeldata

DR för stora och små budskap

Effektivisera med direktreklam

Få mediekanaler är lika effektiva som direktreklam (DR), eller direktmarknadsföring som det även kallas, när det kommer till att nå ut med ett budskap till en större målgrupp. Du kan skicka allt från enkla flyers till hela kataloger om så önskas. Bara fantasin sätter gränsen på utformningen. Och brevinkastet förstås. Men du kan vara lugn, vi har koll på måtten.

 

Skräddarsy med variabeldata

En av de stora fördelarna med DR är möjligheten att anpassa utskicken till allt från specifika orter och adresser till demografiska aspekter så som kön och ålder. Genom vår variabeldatateknik kan du anpassa och personifiera dina utskick. DR är det självklara och kostnadseffektiva valet om du exempelvis ska skicka ut ett mindre antal säljbrev, en sommarhälsning eller inbjudningar. Både text och bild kan varieras och vad gäller texten så kan även typsnitt och färg varieras beroende på vem som är mottagare.

 

Från idé till utskick – vi tar ansvar för helheten

Eftersom DR ofta är en del av en större marknadsföringskampanj är det viktigt att dess budskap harmoniserar med resterande insatser. Vår ateljé hjälper dig gärna med idé, formgivning och tryckoptimering av filerna innan de når pressarna. De har också grym koll på hur papperskvalitet och format kan förstärka ditt budskap.

Med hjälp av våra lager- och logistiktjänster kan du också få all direktreklam adresserad, kuverterad och distribuerad till posten. Tryggt, smart och smidigt.

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare