Vykort

Ett glädjande format – för både mottagare och plånbok

Personliga
budskap med
variabeldata

Vykort direktreklam

Direktreklam

Använd vykorten till direktreklam och skräddarsy dem med variabeldata. Läs mer om direktreklam

Vykort julkort

Julkort

Vi printar, adresserar och kuverterar dina julkort. Offert

Vykort sommarhälsning inbjudningskort

Inbjudningskort

Vykortsformatet fungerar lika bra som inbjudningskort. Offert

Skicka ett budskap

Vykortet är ett klassiskt och kostnadseffektivt sätt att kommunicera på. Dessutom är det väldigt trevligt att få vykort. Vykortsformatet fungerar utmärkt till exempelvis direktreklam samt bekräftelser och inbjudningar av olika slag. Det kan också vara passande om du vill skicka ut en hälsning inför sommaren eller julen.

 

Enkel- eller dubbelsidigt tryck

Vi kan leverera kort med både enkelsidigt och dubbelsidigt tryck. Förstärk intrycket genom att laminera korten med blank eller softtouch yta, det ger även en lyxigare känsla. Du kan även komplettera med exklusiva kuvert. Det vanligaste vykortsformatet är A6 (105 x 148 mm) men det går naturligtvis att beställa i andra format. Vi kan även producera vykort med stansad form enligt ditt önskemål och i flera olika papperstyper och gramvikter.

 

Var personlig med variabeldata

Gör dina vykort personliga med hjälp av variabeldata. Hela grejen med vykort är att det ska vara personligt, men det blir lätt överväldigande att skriva alla för hand. Då kan du istället trycka dem med hjälp av variabeldata. Skriv ned dina personliga hälsningar till mottagarna så hjälper vi dig matcha det med kunddatan.

 

Wow-faktor med CMYK+

Skapa ett exklusivare vykort med CMYK+, briljera med tryck i glänsande guld, glittrande silver eller lyft detaljer med klarlack. Att kombinera de mer traditionella CMYK-färgerna med de nya specialnyanserna skapar också effekter som gör dina trycksaker unika. Läs mer om CMYK+.

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare