Utbildnings­material

Mappar, block och pärmar som tål att visas upp. Skapa produkter som deltagarna vill ta med sig hem.

Gör avtryck
hos deltagarna

Mer om utbildningsmaterial

Vi hjälper dig med allt utbildningsmaterial som behövs för en lyckad utbildning eller kurs. Allt från mappar och spiralblock till pennor och kurslitteratur.

Strukturera upp med mappar, pärmar och block

Vi producerar mappar i en mängd olika material och utformningar. Du kan enkelt anpassa trycket efter exempelvis kurstyp, utbildningstillfälle eller ner på deltagarnivå med hjälp av variabeltryck. Detsamma gäller pärmarna. Dessa är perfekta när innehållet behöver småjusteras eller uppdateras kontinuerligt. Du paketerar och profilerar utbildningsmaterialet smidigast genom att använda vår webshop-lösning Web2Print och modulen Publikationer.

Men oavsett utbildning är chansen stor att den kräver anteckningar. Vi har block och pennor för alla tillfällen och du kan med fördel tänka lite utanför boxen här. Har du idétorka hjälper vår ateljé gärna till med layout och original. En unik fram- och baksida är troligtvis givet, likaså val av randiga eller blanka blad och papperstyp. Du kan enkelt anpassa blockets struktur till utbildningens specifika mål. När du är nöjd med produkten kan vi spiralbinda, limbinda eller på annat sätt föra samman lösbladen. Du bestämmer.

Avsluta på topp med 3D-print

Efter slutförd kurs eller utbildning brukar ett diplom, utmärkelse eller pris sitta på sin plats. Vi har mängder av papper och efterbehandlingsmetoder som tillsammans skapar exakt den där känslan du är ute efter. Roligast är förstås om deltagarna får något som verkligen sticker ut. Hos oss kan ni exempelvis 3D-printa allt från skiftnycklar som går att använda på riktigt till porträttlika miniatyrer av deltagarna. Gravera namn och kursinfo och ni har gjort ett säkert avtryck hos deltagarna. Ett avtryck som troligtvis smittar.

Om ni har återkommande utbildningar lagerhåller vi gärna allt åt er. Vi packar och skickar sedan material löpande. Vi kan även hjälpa er med kontorstryck så som visitkort och kuvert.

Vill du ha något annorlunda?

Vi har gedigen erfarenhet av kundunika lösningar och antar ständigt nya utmaningar. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi hittar en lösning