• Hem
  • /Produkter & Tjänster

Vad vi gör

Helhetslösningar för tryck och relaterade tjänster.

Gå med i
vårt digitala
nätverk

Inomhus vepa Emporia

Produkter

Vi erbjuder trycksaker för alla tillfällen. Oavsett om du ska köra en reklamkampanj, ställa ut på en mässa eller driva ett byggprojekt så har vi produkterna du behöver. Gå vidare till produkter

Web2Print lager

Tjänster

Komplettera dina trycksaker med relaterade tjänster och helhetslösningar som skapar mervärde för dig som kund. Gå vidare till tjänster

Välkommen till vår värld av kommunikation

Arkitektkopia är ett rikstäckande serviceföretag i den grafiska branschen som vänder sig till alla företag som behöver kommunicera – tydligt och snabbt. Vi finns på flera orter i vårt avlånga land och du hittar ditt närmaste kontor under kontakt.

 

Helhetslösningar som förenklar din vardag

Med helhetslösningar bestående av tjänster, applikationer och tryck hjälper vi våra kunder med tryckt och digital kommunikation som ska spridas eller sparas. Vi tror på ett lösningsorienterat arbetssätt då ingen utmaning är den andra lik – därmed skräddarsyr vi lösningen som är bäst anpassad för dig och dina behov. Våra tjänster är helt enkelt ett resultat av våra kunders behov.

 

70 års erfarenhet av trycksaker

Arkitektkopia startades 1951 och är ett av Sveriges största tryckerier, bolaget är fortfarande privatägt av samma familj som en gång startade det. Sedan starten har vi förvärvat omkring 200 bolag och idag arbetar omkring 300 personer inom bolaget, samtliga med målsättningen att förenkla och förekomma kundens utmaning.