Namnskyltar

Stoltsera med snygga namnskyltar, namnbrickor och badges som gör att både ditt och företagets namn sticker ut

Skylta med ditt
och företagets
varumärke

Skylta med ditt namn

Namnskyltar, namnbrickor eller badges är ett måste om du ska hålla kundträff, stå på mässa eller hålla ett seminarium. Låt dina besökare eller deltagare känna sig välkomna genom att låta dem hänga en snygg badge med namnskylt runt sin hals eller fästa en praktisk namnskylt på sitt kavajslag. Varför inte utnyttja baksidan på din badge för att skriva eventschema eller annan matnyttig info? Kunderna eller besökarna lär uppskatta det.

 

NeverTear – slitstarkt papper för namnskyltar

Vi på Arkitektkopia har lång erfarenhet av att trycka namnskyltar, namnbrickor och badges i flera olika material, allt från papper till NeverTear – ett slitstarkt vatten-, olje- och fettresistent material anpassat för produkter som ska tåla frekvent hantering. Pappersbrickor kräver ofta efterbehandling som laminering eller insättning i namnskylthållare, medan namnbrickor i NeverTear inte kräver någon efterbehandling alls. Välj namnbrickor med nål eller magnet. Alla produkter finns i olika prisklasser och format från 90 x 55 mm upp till 105 x 148 mm, eller i det format som du behöver.

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare