Säkerhet & Sekretess

Vi utför jobb med högsta säkerhet och sekretess

Kundanpassade
sekretessrutiner

Få koll på dokumentens som checkats in och ut

Certifierade rutiner

All produktion hos Arkitektkopia följer grundläggande sekretessbestämmelser, men vi är även certifierade för högre nivåer av sekretess- och säkerhetsklassificeringar.

Lås in känsliga dokument

Avskärmad produktion

Vi erbjuder säkerhetsrum för avskärmad och mer sekretesskrävande produktion.

Vi vet vikten av säkerhet och sekretess

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med sekretessfrågor och oavsett nivå på säkerhetsklass så har vi tjänsterna som matchar dina behov. I en tid där information blivit en handelsvara och intrång i datasystem blivit ett återkommande problem, så vet vi att behovet av säkerhet och sekretess är högre än någonsin.

 

Lång erfarenhet av sekretess skapar trygghet för dig som kund

Allt material som passerar våra tryckpressar hanteras med en hög nivå av grundläggande säkerhet. Vi har sedan länge certifierade rutiner för allt från produktion till leverans. Vi erbjuder sedan möjligheten att öka den nivån ytterligare.

Vi kan bland annat erbjuda:

  • Säkerhetsrum för avskärmad produktion.
  • Kundanpassade säkerhetsrutiner – från produktion till leverans.
  • Logg på behöriga budchaufförer och mottagare för just ditt material.
  • God vana av projekt med särskilda krav på exempelvis medverkande personal, rutiner för transporter och orderdatahantering.

 

Oavsett vilka säkerhetsbehov du har så kan vi med våra certifierade rutiner och flexibla lösningar hjälpa till. Kontakta oss så får vi berätta mer.

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare