Byggprojekt

Allt du behöver för att driva framgångsrika byggprojekt – från ritning till arbetsplats­skyltning.

Trogen
byggbranschen
sedan 1951

Mer om byggprojekt

I sju årtionden har vi försett landets ledande byggföretag med ritningar. Produkterna och tjänsterna vi erbjuder finns där för att vi brinner för er verksamhet. För vår gemensamma verksamhet. Med oss som leverantör får du idag branschens bredaste rikstäckning med etablering över hela Sverige. Allt för att vara så nära ditt bygge som möjligt. Det har aldrig smidigare att hantera ett byggprojekt.

Vi vet allt som är värt att veta om ritningar

Eftersom vi har lång erfarenhet av ritningsproduktion har vi också bra koll på vad som behövs. Hos oss kan du beställa ritningar i alla olika storlekar och i flera olika material. Klassikern laminerade ritningar finns självklart men en uppstickare som visat sig klara det mesta är ritningar printade på Tyvek. Det är ett slitstarkt material som ger dig fördelarna från papper, plast och tyg – i en produkt. Tyvek-ritningen kan du enkelt vika och stoppa i fickan och därmed få händerna fria till annat.

Om du har ritningar som du vill få digitaliserade har vi anpassade scanningstjänster. Vi har även stor rutin på att kopiera originalritningar till både större och mindre format. Du får hjälp med skalorna om det krånglar.

Vi erbjuder även helhetstjänster för dina ritningar. Vi printar din beställning, kör ut ritningarna till arbetsplatsen, sorterar och hänger upp dem på angiven plats – i era ritningshurtsar eller på galge.

Arbetsplatsskyltning för säkra byggen

Förutsättningen för en fungerande säkerhet och logistik på ett bygge är information. Kraven är höga, ibland till och med skrivna i lagen. Oavsett om kommunikationen sker via en etikett, hänvisningsskylt eller staketvepa så är det a och o att ha tillgång till en leverantör som snabbt kan justera budskapen. Rätt information minskar risken för olyckor avsevärt och effektiviserar flöden av både människor och material.

Ditt bygges yttre ytor, så som fasad eller inhägnad, kan med fördel användas i marknadsföringssyfte – både för bygget i sig men också för ditt företag. Vi hjälper er gärna att fundera kring vilka typer av vepor eller skyltar som kan användas beroende på era förutsättningar.

Din självklara helhetsleverantör

Ett bygge eller byggföretag kräver precis som de flesta andra verksamheter även diverse kontorstryck. Vi hjälper dig med att profilera allt från block och pennor till att sätta samman informationsbroschyrer och printa passerkort.

Vill du ha en helhetslösning?

Vår helhetslösning hjälper dig med dina ritningar, hela vägen från planering och hantering till uppdatering, versions- och kvalitetskontroll – så att du kan fokusera på det du är bäst på.

Kontakta oss för mer info
Ritningshantering