Vepa

Häng upp dina budskap – i köpcentret, mässan eller på fasaden

Låt budskapet
hänga fritt

Vepa för både inomhus och utomhus

Vilket material och vilken fästningsanordning du bör använda beror helt på var vepan ska sitta och hur länge den ska vara kvar. Vi har lösningar för såväl torra och gynnsamma förhållanden som för inomhusmiljöer , exempelvis köpcentrum, eller till mer utmanande förhållanden med regn och rusk på fasader.

 

Vepor till köpcentrum, mässor eller offentliga lokaler

Inomhusvepor är ett snabbt och enkelt sätt att få upp ditt budskap i köpcentrum, mässor eller offentliga lokaler. De passar både för kampanjer och mer permanent information. Vi kan leverera dina idéer i rejäla format, på flera olika material och har både täta och transparenta varianter. Vid användning inomhus håller veporna längre då de inte utsätts för några större påfrestningar.

 

Fasadvepa

En fasadvepa trycks på slitstarkare material och används bland annat för utomhusannonsering och byggprojekt. Vepor för utomhusbruk är utmärkta att använda på både fasader och byggnads­ställningar. En fasadvepa är idag mer regel än undantag vid byggprojekt. Det ger dig en ypperlig möjlighet att marknadsföra ditt projekt samt informera allmänheten om vad som är på gång. Är väderförhållanden lite mer påfrestande har vi lösningen med perforerad mesh. Materialet tillåter vinden att blåsa rakt igenom vepan och förlänger därmed dess livstid.

På senare tid har det blivit allt mer populärt med glasfasader vilket försvårar fästningen av vepan. Då rekommenderar vi istället foliering, kontakta oss så berättar vi mer.

Rätt material för miljön

Ser du denna ikon betyder det att vi för denna produkt kan erbjuda material och produktvarianter som har lägre påverkan på naturen. Det kan vara material som inte innehåller cancerframkallande PVC och det kan vara material som har inslag av återvunnet material och liknande pluspoäng ur hållbarhetssynpunkt. Vi strävar efter att finna nya produkter och material som gör att vi sätter naturen främst.

Kontakta oss så berättar vi mer om vilka ECO-material vi kan erbjuda för denna produkt.

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare