Flaggor

När du vill hissa varumärket till skyarna – vi har klassiska flaggor och anpassade lösningar till event

Låt vinden
ta tag i
budskapet

Vajande flaggor för alla tillfällen

När du vill synas på håll är flaggan din bästa kompanjon. Den klassiska flaggstångsflaggan används inte bara till att hissa en kär gulblå kreation utan kan även ge optimal exponeringsyta för allt från kontorsloggan till kampanjprodukten.

 

Liggande och stående flaggor

Våra standardflaggor är skapade för utomhusbruk men kan givetvis även användas inne vid behov. Du väljer mellan liggande och stående format. De liggande är generellt mer slittåliga då formatet nyttjar vindens bärighet på ett bättre sätt än de stående flaggorna. Låt ditt budskap och eventuella bildval bestämma formatet. Vi hjälper dig gärna fundera kring lösningar och kan även skräddarsy dem i andra format.

 

Beställ alltid fler än en flagga – för ditt varumärkes skull

Flaggorna är smutsavvisande och går att tvätta. Precis som allt tyg som vistas utomhus så sliter dock väder och vind på dess yta. Vi föreslår därför alltid att du byter flagga en till fyra gånger om året. Skicket på flaggan kan nämligen lätt avspeglas i det upplevda värdet av ditt varumärke. Se därför till att alltid ha en fräsch flagga till hands.

Vi har även beachflaggor för användning vid bland annat produktlanseringar och evenemang.

Flaggor

Typ av flaggaStorlek
Liggande flagga240 x 150 cm
Stående flagga150 x 300 cm
SpecialmåttBeställningsbart

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare