Flaggor

Vi har klassiska flaggor och anpassade lösningar till event

Hissa varumärket till skyarna

Flaggor för alla tillfällen

När du vill synas på håll är flaggan din bästa kompanjon. Den klassiska flaggan används inte bara till att hissa en kär gulblå kreation utan kan även ge optimal exponeringsyta för allt från kontorsloggan till kampanjprodukten. Vi har olika varianter för både inomhusbruk och utomhusbruk.

 

Liggande och stående flaggor för olika behov

Våra standardflaggor är skapade för utomhusbruk men kan givetvis även användas inne vid behov. Du väljer mellan liggande och stående format. De liggande är generellt mer slittåliga då formatet nyttjar vindens bärighet på ett bättre sätt än de stående motsvarigheterna. Låt ditt budskap och eventuella bildval bestämma formatet. Vi hjälper dig gärna fundera kring lösningar och kan även skräddarsy dem i andra format.

 

Beställ alltid fler än en – för ditt varumärkes skull

Flaggor är smutsavvisande och går att tvätta, men precis som allt tyg som vistas utomhus så sliter väder och vind på ytan. Vi föreslår därför alltid att du byter flagga en till fyra gånger om året. Skicket på tyget kan nämligen lätt avspeglas i det upplevda värdet av ditt varumärke. Se därför till att alltid ha en fräsch dubblett eller variant till hands.

Vi har även beachflaggor för användning vid bland annat produktlanseringar och evenemang.

Vårt utbud

Typ av flaggaStorlek
Liggande240 x 150 cm
Stående150 x 300 cm
SpecialmåttBeställningsbart

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare