Banderoll

Vi har banderoll och staketvepa som ger gott om plats för ditt budskap

Bred ut din
kommunikation

banderoll

Banderoll

Banderoller finns överallt. De används ofta vid event, byggarbetsplatser, kampanjer eller idrottsarenor. Offert

Vepa på Skanskas bygge

Material

Materialet väljs ut efter behov, ibland är en tät banderoll att föredra och ibland en luftig mesh. Fråga oss så hjälper vi dig välja rätt material för ändamålet. Offert

Banderoll till bygget eller mässan

Använd dem på fasader, staket eller som backdrop på ett event. Banderoller passar alldeles utmärkt när du har gott om plats för ditt budskap.

 

Banderoller för både inom- och utomhusbruk

När du vill breda ut ditt budskap och få det att synas på längre håll så är banderoller perfekt. De går att fästa på allt från fasader och arenatak till staket och mellan stolpar. Våra banderoller görs i flera slitstarka material. Oavsett val så får du en banderoll som håller länge och som gör både bild och text rättvisa.

 

Användningsområden för banderoller

Du kan använda en banderoll till i princip vad du vill tack vare dess flexibilitet. De passar såväl inomhus som utomhus. Vanligen används de som;

  • en kombination av insynsskydd och reklampelare genom att de monteras på staket till exempelvis byggarbetsplatser.
  • reklamskyltar för företag som för tillfället vill marknadsföra en kampanj eller logotyp.
  • komplement till mässväggar vid event.

Banderollerna är också lätta att transportera eftersom de kan rullas och vikas till behändiga format.

 

Enkel montering

Även om banderoller generellt sett är stora till formatet är de enkla att sätta upp. Upphängningen sker oftast med öljetter eller kederband som spänns mellan aluminiumlister.

Det går även att köpa till banderollstativ. Dessa är justerbara i höjden och står stadigt på marken vilket möjliggör fristående exponering, exempelvis som backdrop på ett event.

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare