FAQ

Här har vi samlat de vanligaste frågorna som våra kunder ställer till supporten.

Ring oss gärna: 0775-70 50 00

Ställ en
egen fråga

Vanliga frågor

 • Var kan jag se mitt fakturaunderlag?

  På vårt elektroniska fakturaunderlag kan du söka på dina koder som återfinns på din faktura under rubriken Kod för fakturaunderlag.

 • Var kan jag ladda ner era ICC profiler?

  Här kan du ladda ner ICC profiler

 • Vad är Byggnet?

  Byggnet är ett digitalt informationssystem som förenklar byggprocessen och ger kontroll över projektets dokument. Alla deltagare får tillgång till rätt information var de än befinner sig, vilket ger snabba processer utan förseningar och onödiga byggfel. Byggnet används av tusentals personer för att förenkla byggprocessen i stora och små projekt. Att bygga är en komplicerad process.

  Läs mer om byggnet

 • Var kan jag hitta mallar till era trycksaker?

  Mallar hittar du på sidan Guider och mallar. Mallarna är skapade i InDesign och du behöver det programmet för att kunna arbeta med dem. På samma sida hittar du även våra guider, i dem kan du läsa om våra produkter.

Drivrutiner

 • Hur installerar jag en drivrutin?

  Nedan finns en förteckning och möjlighet till nedladdning av activeX-komponenter som används i Arkitektkopias applikationer. Alla dessa komponenter installeras normalt automatiskt via använd applikation av InternetExplorer. Dock då säkerhetsinställningar ej tillåter detta kan manuell installation av behörig IT-tekniker utföras.

  – Manuell installation av komponent skall endast ske av kunnig IT-ansvarig och skall endast utföras när installtion ej kan genom Internet Explorer pga säkerhetsskäl

  – När uppdatering till ny version av en komponent behöver manuell installation göras om.

Guider

Villkor