Franchisetagare

Tillsammans sätter vi färg på fantastiska varumärken - bli en del av oss på Arkitektkopia

Välkommen till
vår värld av
kommunikation

Mässa Scandic

Beprövat koncept

Arkitektkopia har erbjudit franchising sedan 70-talet. Våra rutiner, processer och kontaktnät hjälper din verksamhet att snabbt komma på banan.

Marknadsstöd

Som franchisetagare får du hjälp med sälj och marknadsföring och får rätten att använda Arkitektkopias starka varumärke.

Inomhus vepa Emporia

Nätverkande

Bolla utmaningar och lösningar med både andra franchisetagare och andra kollegor inom Arkitektkopia – vi finns på flera orter runt om i Sverige.

Vill du bli en av oss?

Kanske funderar du på att starta eget som franchisetagare eller så driver du redan idag en verksamhet som skulle kunna bli en del av Arkitektkopias varumärke. Oavsett vad så är du varmt välkommen till vår värld av kommunikation.

 

Fördelar med att bli franchisetagare

Det finns många fördelar med att ge sig in i branschen tillsammans med oss. Den enskilt största är att du får tillgång till ett av branschens mest kända varumärke. Vi har stått stadigt sedan 50-talet och rankas högt i undersökningar om varumärkeskännedom.

Du får också:

  • Rutiner, processer och kontakter som får din verksamhet att snabbt komma på banan.
  • Hjälp med sälj och marknadsföring.
  • Sätta din egen prägel på ett beprövat koncept.
  • Bolla utmaningar och lösningar med både andra franchisetagare och andra kollegor inom Arkitektkopia.

Vi har branschens bredaste rikstäckning med kontor över hela Sverige. Det skapar ett ovärderligt nätverk som är svårt att slå. Blir en del av gänget – slå oss en signal eller skriv ett mejl. Vi berättar gärna mer!

Anders Geralf, Försäljningschef i Stockholm

Anders Geralf

Franchiseansvarig
08—50 60 73 03
anders.geralf@arkitektkopia.se