Lager & Logistik

Vi lagrar, kuverterar, plastar, plockar, packar och skickar till såväl bygget som mässan.

Vi lagrar
och skickar
dina trycksaker

Lager och logistik för dina trycksaker

Vi har sysslat med lager och logistik i decennier och vet vikten av snabbhet, leveranssäkerhet och kvalitet i leveransen. Vi har tjänsterna inom 3PL (tredjepartslogistik) som effektiviserar och kostnadsoptimerar din verksamhet.

 

Lagra hos oss och få utrymme över

Förrådet kan lätt kännas som ett svart hål. Allt du stoppar in där verkar försvinna, trots idoga försök till struktur. Då känns det enklare att köpa nytt, något som sällan gör plånboken glad.

Vårt mål är att du ska slippa oroa dig och istället få kontroll över kostnaderna. Det är därför vi gladeligen hanterar lager och logistik för alla dina trycksaker, kuvert, brevpapper, give-aways, vepor och rollups. Vi håller koll på saldo och beställningspunkter och ger dig tillgång till lagerlistor. Eftersom vi sköter omvårdnaden kan du också vara säker på att materialet är på topp när det skickas iväg. Vi emballerar och skickar samt bifogar retursedlar och bokar hämtning för det som ska tillbaka till oss. Vid incheckning kvalitetssäkrar vi materialet igen och åtgärdar eventuella problem så att allt är redo för nästa omgång. Om du använder Web2Print kan du dessutom administrera ditt saldo själv och boka leveranser direkt på webben.

Kuvertera, plasta in och optimera dina utskick

Våra kuverteringsmaskiner gör det enkelt att skicka stora mängder brev. De hanterar upp till sex inlagor per utskick och med OMR-kodning (områdeskodning) kan du få olika inlagor i olika kuvert. Allt för att nå så många målgrupper som möjligt i ett och samma kuverteringsarbete. Vi hjälper dig också med portooptimering genom att se till att dokument och kuvert med samma adress matchas. Med hjälp av variabeldata kan du sedan optimera dina utskick och få säljbreven, medlemsinformationen eller inbjudningarna att bli personliga på riktigt.

Tidningar och utbildningsmaterial gynnas dock ofta av att synliggöra sina omslag. Därför är inplastning bättre än kuvertering. Vi hjälper dig, även om ditt material har flera inlagor.

Frakt och leverans

Dålig distributionsservice kan få hela byggen att stå still och mässmontrar att eka oroväckande tomma. Att låta oss boka distribution och leverans har många fördelar för dig som kund. Det frigör tid för dig och vi hjälper dig välja speditör och tjänst för att på bästa sätt ta ditt material från punkt A till B. Självklart skickar vi expressbud vid behov. Ritningsleveranserna sker dessutom flera gånger om dagen.

Förutom vår bud- och posthanteringstjänst erbjuder vi digital distributionsteknik. Kort och gott innebär det att produktionen sker så nära dig som mottagare som möjligt. Allt för att säkerställa kvalitet och snabbhet i leveransen samt värna om miljön.

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare