Fakturor

Få fart på fakturorna med smidiga rutiner – från produktion till digital arkivering

Förenkla
faktureringen

Förenkla faktureringen – digitalt och postalt

Gör som en mängd andra kunder redan gjort – låt oss ta hand om fakturorna. Vi har rutinerna och tekniken som effektiviserar både fakturering och kontobeskedsutskick.

 

Miljömedvetna lösningar

Det finns flera lösningar att välja mellan:

  • Printa fakturorna eller kontobeskeden på papper och skicka dem med vanlig post.
  • Skicka dem som bifogad pdf-fil med e-post.
  • Elektronisk fakturering i EDI-format.

Oavsett tillvägagångssätt kan vi parallellt med produktionen skapa digitala dokument för arkivering. Fakturorna trycks på 90g miljövänligt papper som är OCR-godkänt för optisk inläsning. Läs mer om vårt miljöarbete och hur vi klimatkompenserar pappersanvändningen.

 

Så går det till

För optimal fakturahantering ger ni oss tillgång till rådata utifrån ert affärssystem som vi sedan omvandlar till fakturatext enligt en layout som ni bestämmer. Vid stora fakturavolymer kan vi förtrycka exempelvis er logotyp för effektivitetens skull och printa resten i svart/vitt. När du har lägre volymer trycker vi fakturan från ett helt neutralt papper vilket innebär att du inte behöver lagra något förtryck.

Standardformaten för både fakturor och kontobesked är A4. Det går naturligtvis att beställa andra format om så önskas, likaså olika efterbehandlingstjänster.

 

Kuvertering och portooptimering

Det finns även möjlighet att komplettera den printade fakturan eller kontobeskedet med selektiva bilagor, så kallad intelligent kuvertering. Vi hjälper dig också med portooptimering genom att se till att dokument och kuvert med samma adress matchas. Med våra logistiktjänster når dina postala fakturor fram i tid.

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare