Stick ut med
unika utskick

Upptäck de många möjligheterna med kuvert

Vi har kuvert som lämpar sig för flera olika användningsområden och kan hjälpa dig hela vägen från val av format till tryck och utskick. Klassiska kuvert med företagsprofilering används ofta för kundutskick, såsom fakturering och företagsinformation. Med en genomarbetat och unik försändelse kan du ge en exklusiv känsla till din reklamkampanj och sticka ut ordentligt.

 

Flera varianter av kuvert

Generellt sett dras tankarna till vita standardkuvert i C5-storlek, men möjligheterna är så pass mycket större och många fler. Standardformaten fyller alltjämt en funktion än idag och är ett kostnadseffektivt alternativ för att paketera dina utskick – oftast används de för att skydda mottagaren om innehållet är känsligt.

Fönsterkuvert lämpar sig mycket bra vid återkommande utskick till dina kunder. Det kan till exempel vara fakturor, medlemsutskick, avtal eller juridisk information om en nytecknad affär. Kombinerat med variabeldata är de standard för den typen av utskick idag. Vi har även färdiga mallar som du kan använda för exempelvis fakturor. Så länge du har din kunddatabas tillgänglig kan vi med hjälp av variabeldata trycka mottagarens adress direkt på fakturan och våra mallar ser till att den placeras rätt i förhållande till den transparenta delen.

Vid reklamutskick bör du överväga att sticka ut även med brevomslaget. Förpackningen för din kampanj är precis lika viktig som innehållet så se till att även den går i rätt manér och fångar mottagarens intresse. Färgade kuvert är ett enkelt och effektivt sätt att uppnå detta.

 

Tryck direkt på försändelsen

Oavsett om du ska skicka formell företagsinformation eller profilera ditt reklamutskick så är tryck direkt på brevomslaget något vi starkt rekommenderar. Vid fakturering ger en så enkel grej som din logotyp trovärdighet till utskicket och det agerar även varumärkesbyggande för företaget som helhet. Vid reklamutskick kan du gå ett par steg längre och vara kreativ med budskapet redan på utsidan – bara fantasin sätter gränserna. Självklart kan du även personifiera utskicken med hjälp av variabeldata och ändra färg, budskap och form baserat på vem mottagaren är.

Standardmåtten är C4, C5 och C65 – men vi har även lösningar om du har specifika önskemål.

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare