Trycksaker vid Covid-19

Vi har samlat ett par trycksaker som kan underlätta för er verksamhet och era kunder under pandemin Covid-19

Trycksaker
för att minska
smittspridningen

Golvdekal för att hålla avstånd

Golvdekal

Golvdekaler kan användas för att minska smitt­spridning och hjälpa kunderna att hålla social distans i köer. Beställ

CovidSafe folie på lampknappar.

Eliminera virus

CovidSafe (ViralSafe) är den koppar­färgade folien som eliminerar covid-19 virus på några sekunder. Kan enkelt monteras på allmänna kontaktytor. Läs mer

Affisch för att hålla avstånd

Informationsaffisch

En professionell affisch inger större förtroende än en handskriven lapp och syns även bättre för de med nedsatt syn. Beställ

Direktreklam

Direktreklam (DR)

Direktreklam är ett effektivt sätt att nå ut till specifika målgrupper, till exempel äldre. Beställ

I oroliga tider är det enormt viktigt att berörda personer får den information de behöver för att känna sig informerade. Det finns få saker som kan sprida en känsla av oro så effektivt som bristen på information. Vi har därför samlat ihop ett par produkter som är effektiva när du vill nå ut med information eller underlätta social distansering i offentliga miljöer.

 

CovidSafe (ViralSafe) eliminerar covid-19 virus på några sekunder

CovidSafe (ViralSafe) är en folie som bygger på ett mikroskopiskt tunt skikt av rena och naturliga metaller som eliminerar coronaviruset SARS-CoV-2 på några sekunder. Allmänna miljöer som butiker, väntrum och receptioner kan enkelt göras säkrare.

CovidSafe (ViralSafe) kan monteras på kontaktytor som t ex handtag, räcken, tryckknappar, kundvagnar och kranar, både inomhus och utomhus. Folien passar på de flesta ytor. CovidSafe (ViralSafe) är lättapplicerat och lämnar inga spår efter sig när det tas bort.

CovidSafe laminat på dörrhandtag och dörrlås

CovidSafe laminat på hissknapp

Butiker

I en butik vare sig det är en livsmedelsbutik eller detaljhandel bildas det ofta köer vi kassorna. Därför kan golvdekaler underlätta så att kunderna håller avstånd i kön. Som kund i butiken kan information om städrutiner ge ett lugnande besked, då betalningsterminaler, självscanning samt allmänna knappar och handtag vidrörs av många personer under en och samma dag. Då kan en affisch, informationsblad eller dekal vara till användning. En affisch med förändrade öppettider ger mer förtroende och tydlighet än en handskriven lapp.

De som tillhör en riskgrupp eller äldre som bör hålla sig hemma, kan ni nå via direktreklam för att informera om särskilda öppettider för riskgrupper.

Golvdekal för att hålla avstånd i butiksö

Affisch tvätta händerna

Restauranger

När färre sitter kvar i restaurangen och äter sin mat är takeaway ett sätt att fortsatt leverera mat till sina gäster. Då kan avhämtningsmenyer i form av en flyer vara praktiskt att ta fram. Placera gärna menyerna i anslutning till dörren. Gatupratare är också på sin plats för att visa potentiella besökare att ni erbjuder takeaway.

För att undvika köbildning och trängsel kan man flytta ut takeaway-delen av sin verksamhet till tält på trottoaren utanför. Om det ligger flera restauranger i samma område har vissa även gått ihop och satt upp ett gemensamt tält för att dela på kostnaden. En beachflagga syns bra på långt håll och kan då visa tydligt var man ska gå

Även affischer med ev förändrade öppettider eller städrutiner är på sin plats, rak och tydlig information ger mer förtroende och tillit.

Letar efter dokument i ett arkiv

Kommer du åt dina dokument när du arbetar hemifrån?

Är dina filer lättåtkomliga?

Har ni era dokument, avtal, ritningar, pärmar lättåtkomliga eller är de bara arkiverade i ett traditionellt arkiv? Nu när många arbetar hemifrån är det inte lika enkelt att gå förbi arkivet och plocka upp det dokument man behöver. Därför kan det vara läge att digitalisera arkivet för att få dokumenten lättåtkomliga för de medarbetare som arbetar på distans.

Vi kan hjälpa till med:

  • Scanning av alla möjliga handlingar så som: ritningar, avtal, pärmar, bildkort, enkäter, fotografier och historiska dokument m.m.
  • Paketering av det digitala materialet
  • Göra texten i handlingarna sökbara
  • Registrering av relevant metadata
  • Digitalt arkiv
  • System för avtalshantering
  • Gallring
  • Packning
  • Transport