Kontors­material

Låt kontorsprylarna bli en naturlig budbärare av ditt varumärke, både internt och externt.

Beställ snabbt
och enkelt med
Web2Print

Mer om kontorsmaterial

Profilerat kontorsmaterial har länge varit en grundpelare i varje företags trycksaksproduktion. Det finns ofta två syften till det. Den ena handlar om att skapa och synliggöra företagets identitet för de som jobbar där – resultatet blir ofta personal som med stolthet använder materialet. Det andra syftar till att sprida företagets varumärke även utanför kontorets väggar.

Förstärk ditt varumärke med personlig prägel

Vi har mängder av lösningar som förenklar och piggar upp vardagen på både stora och små kontor. Hos oss kan du bland annat skapa visitkort, block och korrespondenskort som kunderna faktiskt lägger på minnet och inte bara droppar i väskan. Vi hjälper dig att sätta avtryck på fakturor och skapa kuvert som sticker ut i brevhögen. Eller varför inte trycka mappar och pärmar som gör det lätt, ja kanske till och med kul, att hålla ordning på alla papper.

Web2Print

Med vår webbaserade lösning Web2Print kan du dessutom effektivisera beställningsflödet av trycksaker. Det här är särskilt smidigt för trycksaker som du har återkommande behov av, exempelvis visitkort och block. Utifrån er grafiska profil skapas dynamiska mallar som gör att fler kan beställa, både lätt och rätt.

Kontorsprofilering

Men ibland finns också behov av större trycksaker än de som ryms på skrivbordet. Om ditt företag står inför en mer omfattande profileringsutmaning kan vi också hjälpa till. Vi har stor erfarenhet av att få företagslokaler att gå från generiska till att vara en förlängning av varumärket. Det här är givetvis ännu viktigare om dina lokaler ofta besöks av kunder. Ytan har enorm betydelse och med bra kontorsprofilering kan ni förstärka ert erbjudande ytterligare. Vi kan hjälpa er med allt från fönster- och golvdekaler, affischer och väggdekorer till logoskyltar och ljuddämpande akustiktavlor. Allt utgår självklart från er grafiska profil.

Oavsett behov står vår långa erfarenhet till ditt förfogande. Bolla gärna idéer med oss. Vi har stor erfarenhet av att profilera hela eller delar av kontor och kan trycka i både små och stora upplagor. Tillsammans skräddarsyr vi lösningar efter dina önskemål.

Vill du ha något annorlunda?

Vi har gedigen erfarenhet av kundunika lösningar och antar ständigt nya utmaningar. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi hittar en lösning