Ljuslåda (portabel)

Smidig och snygg ljuslåda som lämpar sig för butiker, entréer, köpcentrum, konferensen, mässan m.m - monteras helt utan verktyg

När du
vill belysa
ditt budskap

Ljuslåda i galleria

Syns i gallerian

Lys upp ditt budskap och stå ut i mängden inne i köpcentrumet.

Portabla ljuslådor

Arbeta med fler ljuslådor

Med flera ljuslådor kan du förstärka ditt budskap och lysa upp ännu mer.

Närbild på portabel ljuslåda

Enkel att montera

Ljuslådan är både lätt att ta med sig och enkel att montera - helt utan verktyg

Effektfull portabel ljuslåda med låg vikt

Våra portabla ljuslådor består av tunna aluminiumramar som monteras ihop för hand helt utan verktyg. Med LED-belysning i ljuslådornas bakre tyg blir ditt budskap effektfullt och syns på långt håll. Tyget på ljuslådans front får en jämn belysning och gör att budskapet på framsidan poppar.

 

Ljuslådorna levereras tillsammans med en praktisk väska och med en totalvikt på under 10 kg blir den mycket praktisk att ta med på event och mässor. Montera ihop ljuslådan enkelt utan verktyg och fäst fast tyget i ramen. En ljuslåda gör sig även bra på kontoret, showroom eller butiken. Ja, vid alla tillfällen då du vill belysa ditt budskap lite extra. Med LED-belysning får du både lång brinntid med upp till 20 000 timmar och låg elräkning.

 

Öka din försäljning och skapa uppmärksamhet

Ljuslådan skapar uppmärksamhet med sin behagliga ljusstyrka. Det är enkelt att flytta ljuslådan, den står fritt på golvet och ansluts till ett vanligt vägguttag vilket gör den mycket flexibel. Använd en ljuslåda eller ställ flera bredvid varandra med kompletterande budskap. Vill du ha hjälp med hur du bäst kan optimera ditt budskap, tveka inte att kontakta oss för rådgivning.

 

Bra val för miljön

Vår portabla ljuslåda är gjord av 100% återanvändbart material. Vid nästa kampanj när du vill byta budskap, behåller du ramen och byter endast duken. På ett par minuter tar du ner duken och sätter upp den nya. Du kan även återanvända tidigare dukar och byta hur ofta du vill. Det gör ljuslådan både prisvärd och bra för miljön.

Storlekar enkelsidiga ljuslådor

85 x 200 cm

100 x 200 cm

100 x 250 cm

Storlekar dubbelsidiga ljuslådor

100 x 200 cm

100 x 250 cm

200 x 200 cm

200 x 250 cm

300 x 250 cm

Brinntid: 20 000 timmar

 

Mallar för ljuslåda

Våra ljuslådor finns som både enkelsidiga och dubbelsidiga varianter i flera storlekar. Ladda ner någon av mallarna för ljuslådan nedan och följ instruktionerna i filen för bästa resultat. Behöver du hjälp med att skapa din fil, tveka inte att höra av dig till oss för rådgivning.