Diskar & Podier

Diskar och podier för både små och stora mässor och event

Den naturliga
mötesplatsen
för besökarna

Samlas kring podiet

De fungerar ofta både som magnet för dina besökare och som förvarare av dina prylar. Vi har diskar och podier i flera modeller – alla praktiska, flexibla och enkla att använda.

Transportbox, förvaringsyta och reklampelare i en disk

Du kan välja mellan flera modeller. Flera av diskarna kan fungera som transportbox för annat du har med på mässan, exempelvis broschyrer och flyers. Genom att samla trycksakerna på ett ställe har du koll på dem även om montern fraktas mellan olika orter. På baksidan finns förvaringsutrymmen där allt från datorväska till extra trycksaker kan bo under mässan.

Framsidans exponeringsyta används oftast till att skylta med ditt företags varumärke eller enskilda produkter. Det är ett effektivt sätt att fånga kunder i farten eftersom disken eller podiet ofta har en central position i din monter. Alla diskar kommer med en bildvåd inkluderad men du kan alltid beställa fler för att kunna alternera budskapet efter exempelvis ort eller kampanjperiod.

Premiumdisken case counter för mässor och event

Ferrarin bland diskar – för dig som har mässan som ett andra hem

Case & Counter är en riktig trotjänare som tål att fraktas, packas upp och packas ner med hög frekvens. Den kan användas både utfälld som en disk och hopfälld som ett podium vilket ger optimal valmöjlighet beroende på monteryta. Disken har i utfällt läge en lätt svängd form vilket gör den extra välkomnande. Efter användning fälls den enkelt ihop till en rymlig transportbox med integrerade hjul. Paketet inkluderar box, bildvåd, stadiga hyllor samt snygg toppskiva i silver eller stenlaminat.

Mått på disk: 123 x 99 x 61 cm.
Bildmått: 182 x 92 cm.

Tygdisken som lätt kan transporteras av en person

Soft Image Counter är en av de lättaste diskarna och också en av de mest populära. Disken består av en uppfällbar ställning där en tygbild fästs med kardborreband runt ställningen. Eftersom tyget kan sitta kvar även vid transport så går det smidigt att fälla ihop hela paketet vid mässans slut. Paketet inkluderar ställning, tygvåd, hyllor, toppskiva i silver eller stenlaminat samt tygväska med hjul.

Mått på disk: 106 x 102 x 40 cm.
Bildmått: 174 x 99 cm inkl gavlar.

diskar podier standard case

Standarddisk för dig som står på mässor ibland

Standard Case finns i två storlekar; 158,5 x 84 cm och 158,5 x 107,5 cm. Dessa transportboxar förvandlas enkelt till snygga podier genom att du lägger på en toppskiva i silver och drar ett svep runt dem. När du är klar rullar du enkelt boxen därifrån tack vare dess integrerade hjul.

diskar podier case & counter

Standarddisk med svängd form

Podiumdisk är varianten du ska välja om du istället vill ha en svängd form på disken. Den är lite lägre och mindre än Case & Counter och är därmed något smidigare att hantera. Disken kommer med bildvåd, fyra stycken hyllor och en svart toppskiva.

Bildmått: 168 x 82 cm.

quick podium

Det portabla podiet som fälls upp med ett handtryck

Vi vågar nog påstå att det aldrig har varit enklare än så här att skapa en samlingspunkt i en monter. Quick Podium är försett med gasdämpare vilket innebär att när tygvåden är monterad på bordet kan man med ett enkelt handtryck fälla upp och ner bordet med textilen på. Paketet innehåller komplett ställning och tyg med silikonlist. Podiet klarar max 10 kg belastning.

Bildmått: 164 x 102 cm.

För att skapa en helhetsupplevelse på mässan eller eventet räcker det sällan med en monsterdisk. Vi har dock allt du behöver för att lyckas. Läs mer om våra andra produkter under mässa och event.

Vill du ha en helhetslösning?

Vår helhetslösning hjälper dig med ditt kampanjmaterial hela vägen från planering och produktion till samordning och distribution – så att du kan fokusera på det du är bäst på.

Kontakta oss för mer info
Kampanjhantering