Exponerings­ställ

Enkla och eleganta exponeringsställ som är lätta att montera och som inte tar upp mycket yta

Låt ditt budskap ta plats, utan att ta upp plats

Stick ut från mängden med våra exponeringsställ

Vi erbjuder flera enkla och eleganta exponeringsställ som är lätta att montera och som inte tar upp mycket yta. Du kan med fördel använda våra exponeringsställ i exempelvis din butik eller en mässmonter. Gemensamt för alla systemen är att det är mycket enkelt och smidigt att byta ut budskapet – även om du inte har någon tidigare erfarenhet av systemet i fråga.

Exponeringsställ Retail stand

Retail Stand

Med sitt kompakta format erbjuder Retail Stand ett smidigt och smakfullt exponeringsställ där budskapet syns från två håll, det vill säga budskapet exponeras både framifrån och bakifrån.

Den är lätt att montera och budskapet fästs snabbt och enkelt med magnetband vilket gör det enkelt att byta bilden när kampanjen är över och du vill ha ett mer generellt budskap. Retail Stand är ett perfekt val för butiker, caféer, hotell och entréer eller andra ytor där budskap byts ut frekvent.

Mått: 40 x 160 cm.

exponeringsstall 2Stand

2Stand – Larmbågesreklam

Systemet 2Stand används oftast som larmbågesreklam. Det är ett exponeringsställ som lämpar sig mycket väl till att täcka över den trista grå larmbågen och ger dig möjlighet att exponera ditt budskap redan i entrén utan att ta upp extra plats.

En snygg 2Stand ger en välkomnande känsla och budskapet kan med fördel enkelt bytas ut med jämna mellanrum. Systemet är i kartong och har dubbelsidig exponering. Använder du det på en larmbåge så trär du det helt enkelt över den – men det kan även stå helt fritt på sin fot.

Mått: 50 x 180 cm.

Fabric Frame

Budskapet trycks på tyg vilket ger en snygg och behaglig lyster, tyget lämpar sig väl när du vill uppnå en mjukare och mera lättsam tonalitet i din kommunikation. Fabric Frame består av en aluminiumram där du enkelt fäster tygstycket med hjälp av en silikonlist i ramen.

Vi rekommenderar att du kompletterar din Fabric Frame med LED-belysning i ramen för att få en extra behaglig effekt när ljuset tränger igenom tygstycket.

Finns i måtten: 50 x 70 cm, 70 x 100 cm, 60 x 160 cm och 250 x 250 cm.

Exponeringsställ info stand

Infoställ

Infoställ är en stilren och stabil display för information i offentlig miljö. Den används med fördel för exempelvis restaurangmenyer, modellinformation i bilhallen eller för hänvisningar i kontorsmiljön.

För A4 och A3 utskrifter.

Rundis

Stick ut med ett annorlunda exponeringsställ i smidig och lätt aluminiumkonstruktion. Rundis kläs i ett dubbelsidigt tyg med dragkedja.

 

Finns i två varianter: en enkel en och du kan snurra 360 grader.

Ljuslåda

Vår portabla ljuslåda består av tunna aluminiumramar som monteras ihop för hand helt utan verktyg. Med LED-belysning i ljuslådans bakre tyg blir ditt budskap effektfullt och syns på långt håll. Tyget på ljuslådans front får en jämn belysning och gör att budskapet på framsidan poppar.

Finns även som disk.

Läs mer om våra ljuslådor. 

Vill du ha en helhetslösning?

Vår helhetslösning hjälper dig med ditt kampanjmaterial hela vägen från planering och produktion till samordning och distribution – så att du kan fokusera på det du är bäst på.

Kontakta oss för mer info
Kampanjhantering