Rollup

Kungen bland profilprodukter - skapa rollups med gott om plats för ditt budskap

Klassikern
som fungerar
i alla lägen

Profilprodukten för alla tillfällen

Av alla profilprodukter du investerar i är denna förmodligen den mest nyttjade. Dessutom passar den perfekt för profilering vid alla tillfällen. Vi har olika modeller och storlekar som passar både stora som små budskap exponerade i olika miljöer. Det går att köpa till belysning till alla system.

 

 

Rollup Black

Stick ut ur mängden och rama in ert budskap i lyx med svart fot och toppdel på rollupen.

Storlek: 85×200 (standardstorlek)

Rollup standard, vår storsäljare med lång garanti

Rollup Standard

Vår storsäljare med lång garanti!

Mycket smidig, diskret och kompakt i bra kvalitet. Speciellt framtagen för låg vikt och långvarigt användande. Den levereras i en slitstark nylonväska tillsammans med bildvåd, silverfärgad kassett och teleskoppinne.
Med teleskoppinnen får du stor valfrihet på höjden av din rollup mellan 160-220 cm och underlättar när du ska sätta upp den. Går att beställa i flera olika bredder:

60, 85, 100, 125 och 150 cm.

Rollup basic – En enklare och lite billigare variant på rollup

Rollup Basic

En enklare och lite billigare variant.. Om du har större kampanjer med relativt kort livslängd är denna perfekt. Det finns ett fäste för att sätta två rollup rygg mot rygg för att uppnå dubbelsidigt budskap. Går att beställa i olika bredder:

80, 85, 100, 120 cm och har en höjd på 200 cm.

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare