Rollup

Kungen bland profilprodukter - skapa rollups med gott om plats för ditt budskap

Klassikern
som fungerar
i alla lägen

Rollup för alla tillfällen

Av alla profilprodukter du investerar i är förmodligen rollups den mest nyttjade. Vi har olika modeller och storlekar som passar både stora som små budskap exponerade i olika miljöer. Det går att köpa till belysning till alla system.

 

 

Rollup standard, vår storsäljare med lång garanti

Rollup Standard

Vår storsäljare med lång garanti!

En mycket smidig, diskret och kompakt kvalitets rollup. Speciellt framtagen för låg vikt och långvarigt användande. Den levereras i en slitstark nylonväska tillsammans med bildvåd, silverfärgad kassett och teleskoppinne.
Med teleskoppinnen får du stor valfrihet på höjden av din rollup mellan 160-220 cm och underlättar när du ska sätta upp den. Denna rollup går att beställa i olika bredder:

60, 85, 100, 125 och 150 cm.

Rollup basic – En enklare och lite billigare variant på rollup

Rollup Basic

En enklare och lite billigare variant på rollup är ”Rollup Basic”. Om du har större kampanjer med relativt kort livslängd är denna rollup perfekt. Det finns ett fäste för att sätta två rolluper rygg mot rygg för att uppnå dubbelsidigt budskap. Denna rollup går att beställa i olika bredder:

80, 85, 100, 120 cm och har en höjd på 200 cm.

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare