Rollup

Kungen bland profilprodukter - skapa rollups med gott om plats för ditt budskap

Klassikern
som fungerar
i alla lägen

Rollup för alla tillfällen

Av alla profilprodukter du investerar i är förmodligen rollups den mest nyttjade. Vi har en mängd olika modeller och storlekar som passar både stora som små budskap exponerade i olika miljöer. Det går att köpa till belysning till alla system.

Rollup Compact SAS Arlanda

Rollup Evolution och Massiv

Dessa modeller är bland våra mest populära rollups. De är alla smidiga och lätthanterliga och med sin låga vikt är de enkla att bära med sig. De passar lika bra på mässan som i butiken och håller för frekvent användning. Vi kan byta våderna efter behov. De levereras i väska tillsammans med bildvåd, silverfärgad kassett och teleskoppinne. Det sistnämnda gör att du har stor valfrihet på höjden av din rollup och underlättar när du ska sätta upp den.

  • Rollup Evolution går att beställa i måtten 85×160-220 cm.
  • Rollup Massiv går att beställa med bredden 85, 100, 120 eller 150 cm och höjderna 160-220 cm.

Rollup Classic

Rollup Classic och Professional

Om du ofta står på mässor eller event där upp- och nedpackningar är vardag så är dessa rollups helt rätt för dig. De är konstruerade för att hålla en livstid, eller i alla fall väldigt länge. Vi lämnar till och med garantier på dem. De finns i flera olika storlekar och ger dig kvalitet utöver det vanliga. Du kan få budskap tryckta på båda sidor och därmed maxa exponeringen. Självklart kan vi byta ut våderna vilket gör att du slipper köpa nya system varje gång. Det gör både plånbok och miljö glad. Systemen kommer med bildvåd, kassett med fast pinne och väska med axelrem.

  • Rollup Classic går att beställa med bredden 85, 100, 115 eller 145 cm och höjden 215 cm. Du väljer mellan svart- och silverfärgad kassett.
  • Rollup Professional är den dubbelsidiga varianten av Rollup Classic. Ta tillfället i akt och kommunicera åt två håll i ett svep. Modellen går att beställa i måtten 85×215 cm. Kassetten kommer i stilren silverfärg.

Rollup Penta

Rollup Penta

Om du är ute mycket på resande fot och vill ha den rollup som väger minst är Penta något för dig. Kassetten är diskret, kompakt och tar minimalt med plats. Den levereras i en slitstark nylonväska tillsammans med bildvåd, silverfärgad kassett och teleskoppinne. Med teleskoppinnen får du stor valfrihet på höjden av din rollup mellan 160-220 cm och underlättar när du ska sätta upp den. Går att beställa med bredden 60, 85, 100, 125 eller 150 cm och justerbar höjd mellan 160-220 cm.

Rollup Challenger Next

Rollup Challenger Next

En enklare och lite billigare variant på rollup är Rollup Challenger Next. Om du har större kampanjer med relativt kort livslängd är denna rollup perfekt. Vi producerar dem snabbt och kan därför leverera tätt inpå beställning. Du kan välja på två bredder – 85 cm och 100 cm, höjden är 200 cm. Den levereras i en väska tillsammans med en silverfärgad kassett, bildvåd och fast pinne. Det går inte att byta våder på denna variant.

Rollup för dig som vill skapa en fondvägg

Rollit XL är komplementet till displayväggar. Med en rollup i storformat får du en exponeringsyta som främjar bilder med magiska vyer. Med hjälp av dubbla teleskoppinnar sätter du upp väggen på nolltid. Höjden kan varieras i höjd från 95–225 cm. Standardbredder är 200 och 240 cm.

Vi tar hand om dina rollups

Utöver att vi levererar rollups till mängder av företag har vi också rutin på att lagra dem åt kunder. Om du använder vår lager- och logistiktjänst kan du vara trygg med att dina rollups alltid håller måttet när du packar upp dem. För att kolla grejerna inför en mässa är ett nödvändigt ont. Du löser det enklast genom att låta någon annan sköta kvalitetssäkringen. Du får då tid över till annat och slipper hitta plats för, och hålla ordning på, materialet mellan användningar.

Genom att skapa en webshop i Web2Print kan du formge och sedan enkelt beställa rollups som är framtagna utifrån er grafiska profil.

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare